Your Cart

Alles wat je moet weten over Tucibi

Als je op zoek bent naar een nieuwe drug om te proberen, heb je waarschijnlijk wel eens van Tucibi gehoord. Het is een relatief nieuwe drug op de markt en wordt steeds populairder. Maar wat is Tucibi eigenlijk? En waarom wordt het zo populair? In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en nog veel meer.

Inhoudsopgave

 1. Wat is Tucibi?
 2. Geschiedenis van Tucibi
 3. Hoe werkt Tucibi?
 4. Effecten van Tucibi
  1. Positieve effecten
  2. Negatieve effecten
 5. Verslaving en afhankelijkheid van Tucibi
 6. Tucibi en de wet
 7. Prijs van Tucibi
 8. Tucibi kopen
 9. Tucibi en Vice
 10. Tucibi Pink
 11. Veiligheid van Tucibi
 12. Conclusie
 13. Veelgestelde vragen

1. Wat is Tucibi?

Tucibi, ook wel bekend als 2C-B of Nexus, is een synthetische drug die behoort tot de familie van fenylethylamines. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin in 1974 en werd oorspronkelijk gebruikt in laboratoriumonderzoek. Tegenwoordig wordt Tucibi echter gebruikt als recreatieve drug vanwege de effecten die het heeft op het menselijk lichaam.

2. Geschiedenis van Tucibi

Tucibi werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin in 1974, maar het werd pas echt populair in de jaren negentig. Het werd vooral gebruikt op raves en andere feesten vanwege de psychedelische effecten die het had op de gebruikers. In de jaren 2000 werd Tucibi steeds minder populair, maar de laatste jaren is de populariteit weer toegenomen.

3. Hoe werkt Tucibi?

Tucibi werkt door de serotonine-, dopamine- en noradrenaline-receptoren in de hersenen te activeren. Hierdoor verandert de manier waarop informatie wordt verwerkt en waargenomen, wat resulteert in een gevoel van euforie en verhoogde energie.

4. Effecten van Tucibi

4.1 Positieve effecten

Tucibi heeft verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam, waaronder:

 • Verhoogde energie
 • Euforie
 • Verbeterde stemming
 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Verhoogde seksuele opwinding
 • Verbeterde empathie

4.2 Negatieve effecten

Helaas heeft Tucibi ook negatieve effecten op het menselijk lichaam, waaronder:

 • Misselijkheid en braken
 • Hoofdpijn
 • Slapeloosheid
 • Angst en paranoia
 • Verwardheid
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk

5. Verslaving en afhankelijkheid van Tucibi

Tucibi is een potentieel verslavende drug en kan leiden tot afhankelijkheid bij regelmatig gebruik. Omdat het een relatief nieuwe drug is, is er nog niet veel bekend over de mate van verslaving die het kan veroorzaken. Het is echter belangrijk om te beseffen dat regelmatig gebruik van Tucibi kan leiden tot tolerantie, waardoor steeds hogere doses nodig zijn om hetzelfde effect te bereiken.

6. Tucibi en de wet

Tucibi staat momenteel niet op de lijst van verboden drugs in Nederland. Het is echter wel verboden in sommige andere landen, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de wetgeving in jouw land voordat je Tucibi gebruikt.

7. Prijs van Tucibi

De prijs van Tucibi varieert sterk, afhankelijk van waar je het koopt en in welke vorm. Over het algemeen is Tucibi duurder dan andere recreatieve drugs zoals MDMA en cocaïne.

8. Tucibi kopen

Tucibi is verkrijgbaar via onze online webshop. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kopen van Tucibi, omdat de kwaliteit en zuiverheid van de drug sterk kan variëren.

Klik hier om Tucibi te kopen online veilig!

9. Tucibi en Vice

Tucibi heeft de aandacht getrokken van Vice, een online magazine dat zich richt op nieuws, cultuur en lifestyle. Vice heeft verschillende artikelen gepubliceerd over Tucibi en de effecten ervan op het menselijk lichaam. Hoewel deze artikelen interessant kunnen zijn om te lezen, is het belangrijk om te onthouden dat Vice geen medische professionals zijn en hun informatie niet als definitief moet worden beschouwd.

10. Tucibi Pink

Tucibi Pink is een bijnaam voor Tucibi die is ontstaan vanwege de roze kleur van sommige pilletjes die op de markt worden gebracht als Tucibi. Het is belangrijk om op te merken dat de kleur van de pil geen garantie is voor de zuiverheid of kwaliteit van de drug.

11. Veiligheid van Tucibi

Hoewel Tucibi relatief veilig is in vergelijking met andere recreatieve drugs, zijn er nog steeds risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze risico’s voordat je Tucibi gebruikt. Het is ook belangrijk om de drug alleen te gebruiken onder veilige omstandigheden en met mensen die je vertrouwt.

12. Conclusie

Tucibi is een synthetische drug die steeds populairder wordt als recreatieve drug. Het heeft zowel positieve als negatieve effecten op het menselijk lichaam en kan verslavend zijn bij regelmatig gebruik. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de wetgeving en de risico’s van Tucibi voordat je het gebruikt.

13. Veelgestelde vragen

 1. Is Tucibi legaal? Op dit moment is Tucibi niet verboden in Nederland, maar het is wel
 2. verboden in sommige andere landen.
 3. Is Tucibi verslavend? Hoewel er nog niet veel bekend is over de mate van verslaving die Tucibi kan veroorzaken, kan regelmatig gebruik leiden tot tolerantie en afhankelijkheid.
 4. Wat zijn de positieve effecten van Tucibi? Tucibi kan zorgen voor een verhoogde energie en alertheid, een verbeterde stemming en gevoelens van euforie.
 5. Wat zijn de negatieve effecten van Tucibi? Tucibi kan leiden tot bijwerkingen zoals hoofdpijn, angst, paranoia, hallucinaties en zelfs een hartaanval of beroerte in zeldzame gevallen.
 6. Waar kan ik Tucibi kopen? Tucibi is verkrijgbaar via verschillende online bronnen en sommige illegale straatdealers, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kopen van deze drug.

 

 

15. Referenties

 1. [1] https://www.drugrehab.com/addiction/drugs/tucibi/
 2. [2] https://www.vice.com/en/article/59ygza/what-is-tucibi-the-psychedelic-drug-taking-over-the-club-scene-734
 3. [3] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6735775/
 4. [4] https://www.medicalnewstoday.com/articles/322493
Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto