Blue 69 drugs cocktail

Blue 69 is een drugscocktail die bestaat uit Blue Curaçao, MDMA, GHB en speed. De verhoudingen van deze middelen in Blue 69 zijn echter niet algemeen bekend en kunnen sterk uiteenlopen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het mengen van verschillende middelen wettelijk gezien een zwaar bestraft feit is.

Combinatiegebruik en risico’s

Het gebruik van Blue 69 is per definitie combinatiegebruik, wat inhoudt dat het effect veel minder goed voorspelbaar is en de risico’s daardoor groter zijn. Zo is er een grotere kans op out gaan door GHB als het gecombineerd wordt met een upper, zoals speed of MDMA. Het doseren van de middelen wordt ook veel moeilijker en een prima dosis GHB kan plotseling te veel zijn als de andere middelen uitwerken. Bovendien weten we dat combinatiegebruik van speed en MDMA leidt tot meer hersenschade.

Verhoudingen en doseringen

Het is belangrijk om bij combinatiegebruik de middelen gescheiden van elkaar te houden, zodat je meer controle hebt over wat en hoeveel er in je lichaam terechtkomt. Daarnaast is het verstandig om de dosering lager te houden dan je zou doen met afzonderlijke middelen.

Zelf Blue 69 maken

Het is niet verstandig om zelf Blue 69 te gaan maken, aangezien het mengen van verschillende middelen wettelijk gezien een zwaar bestraft feit is. Bovendien is het lastig om de verhoudingen en doseringen juist te krijgen, wat de risico’s alleen maar groter maakt.

Conclusie

Als je ervoor kiest om Blue 69 te gebruiken, is het belangrijk om te beseffen dat dit combinatiegebruik is en de risico’s daardoor groter zijn. Houd de middelen gescheiden van elkaar en doseer lager dan je zou doen met afzonderlijke middelen. Het is echter niet verstandig om zelf Blue 69 te gaan maken, aangezien het risico op verkeerde verhoudingen en doseringen groot is en het mengen van verschillende middelen wettelijk gezien een zwaar bestraft feit is.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛