Your Cart

Combinatie: XTC en 2C-B?!?!?!

Het combineren van drugs kan leiden tot extra belasting voor je hersenen en je lichaam. Een veel gestelde vraag is dan ook of 2c-b en xtc samen gaan als je ervoor kiest om deze te combineren. In deze blogpost gaan we in op deze vraag en adviseren we over het combineren van deze middelen.

Overbelasting van de serotoninesystemen

2c-b overbelast het serotoninesysteem van de hersenen door een stofje na te doen. Wanneer je vervolgens xtc gebruikt, wordt ook de neurotransmitter serotonine extra vrijgegeven. Dit leidt tot overbelasting van het serotoninesysteem van de hersenen. Het is daarom niet aan te raden om deze middelen vlak achter elkaar te gebruiken.

Minder effect van de middelen

Uit de praktijk is gebleken dat het gebruik van xtc na 2c-b minder effect heeft. Dit is andersom nog sterker het geval. Sommige mensen nemen daarom een hogere dosis mdma, maar dit vergroot alleen de risico’s en de negatieve effecten, niet de positieve.

Persoonlijke verschillen

Hoewel het combineren van 2c-b en xtc niet wordt aanbevolen, kan het zo zijn dat sommige mensen geen last hebben van de combinatie. Er zijn namelijk persoonlijke verschillen in hoe mensen reageren op drugs. Het is daarom belangrijk om goed te weten hoe de combinatie jou kan beïnvloeden.

Advies bij het combineren

Als je toch besluit om 2c-b en xtc te combineren, hanteer dan een zeer lage dosis van beide middelen en zorg voor een goede voorbereiding en nazorg. Dit betekent goed slapen, rust nemen en gezond eten. Lees je ook goed in over beide drugs voordat je ze combineert. Maar onthoud dat het voor de serotoninehuishouding in de hersenen geen goede combinatie is en het wordt daarom afgeraden om deze middelen te combineren.

Conclusie

Het combineren van 2c-b en xtc leidt tot extra belasting van het serotoninesysteem van de hersenen en wordt daarom afgeraden. Als je toch besluit om deze middelen te combineren, hanteer dan een zeer lage dosis en zorg voor een goede voorbereiding en nazorg.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto