De gevaren van het combineren van ketamine en alcohol

Ketamine en alcohol zijn beide middelen die je suf kunnen maken en in hoge doseringen kan je buiten bewustzijn raken. Als je deze middelen combineert, kunnen ze elkaar erg versterken. Dit kan leiden tot een verhoogd risico op verstikking door eigen braaksel, een overdosering of zelfs een hartstilstand. Het combineren van drugs (en alcohol) geeft altijd onvoorspelbare reacties.

De fijne combinatie van ketamine en alcohol

Onder gebruikers wordt wel eens gezegd dat de combinatie van ketamine en alcohol heel fijn is, maar het is niet te zeggen of dit ‘veiliger’ is dan de combinatie van ketamine en drugs. Drugsgebruik is nooit veilig en brengt altijd risico’s met zich mee. Als je ervoor kiest om drugs te gebruiken, hou de dosis dan laag en combineer niet.

Kan je met alleen ketamine zonder risico’s gebruiken?

Geen enkele drugs is zonder risico’s, dus ik kan je geen garantie geven dat je met alleen ketamine zonder risico’s kan gebruiken. Als je geen risico’s wil lopen, gebruik dan niet. Als je toch wil gebruiken, zorg er dan voor dat je je goed voelt en dat je in een veilige omgeving bent. Hou de dosis laag en combineer niet.

Voorkom een bad trip

Als je angstig bent of andere vervelende gevoelens hebt, is de kans groot dat de drugs dit nog veel sterker gaan maken. Het is daarom belangrijk om alleen drugs te gebruiken als jij je 100% goed voelt. Anders kan je een bad trip krijgen, wat behoorlijk vervelend kan zijn. Niet alleen tijdens, maar ook na het gebruik.

Conclusie

Het combineren van ketamine en alcohol kan gevaarlijk zijn. De risico’s en effecten van drugsgebruik zijn onvoorspelbaar, dus gebruik drugs altijd met mate en hou de dosis laag. Als je geen risico’s wil lopen, gebruik dan niet.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛