GHB Doseercalculator

Voor een beginnende GHB gebruiker van ongeveer 70 kilo is 0,4 buisje vaak al voldoende voor het gewenste effect (0,4 buisje met 1,4 gram GHB ). Veel ervaren gebruikers van ongeveer 70 kilo nemen 0,6 buisje, oftewel 3 ml met ongeveer 2,1 gram GHB.

Als je GHB wilt gebruiken, is het belangrijk om de juiste dosering te kennen om ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen. Het kan lastig zijn om de juiste hoeveelheid GHB te bepalen, omdat de dosis afhankelijk is van verschillende factoren, zoals je gewicht, geslacht, ervaring met drugs en tolerantieniveau. Om het berekenen van de juiste dosering makkelijker te maken, heeft onze website een handige GHB Doseercalculator ontwikkeld. In dit artikel lees je alles over GHB en hoe je de Doseercalculator op onze website kunt gebruiken.

Inhoudsopgave

 1. Wat is GHB?
 2. Risico’s van het gebruik van GHB
 3. Hoe werkt de GHB Doseercalculator?
 4. Hoe gebruik je de GHB Doseercalculator?
 5. Tips voor het veilig gebruiken van GHB
 6. Wat te doen bij een GHB-overdosis?
 7. Verslaving aan GHB
 8. Veelgestelde vragen

1. Wat is GHB?

GHB, voluit gamma-hydroxybutyraat, is een stof die van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Het wordt ook geproduceerd als een synthetische drug die gebruikt wordt als verdovingsmiddel en recreatieve drug. GHB is een vloeistof en wordt meestal ingenomen door het te drinken. Het heeft een sterke, zoete smaak en een snelle werking. Het wordt vaak gebruikt op feesten en bij seksuele activiteiten vanwege de ontspannende werking.

2. Risico’s van het gebruik van GHB

Hoewel GHB een ontspannend effect heeft, brengt het gebruik van deze drug ook risico’s met zich mee. Een te hoge dosis kan leiden tot bewusteloosheid, ademhalingsproblemen, coma en zelfs de dood. Bovendien kan GHB verslavend zijn en kan langdurig gebruik leiden tot afhankelijkheid en ernstige gezondheidsproblemen. Het is daarom belangrijk om de juiste dosering te kennen en veilig om te gaan met GHB.

3. Hoe werkt de GHB Doseercalculator?

Onze website heeft een handige GHB Doseercalculator ontwikkeld die je helpt om de juiste dosering GHB te berekenen. Deze calculator houdt rekening met verschillende factoren, zoals je gewicht, geslacht, ervaring met drugs en tolerantieniveau. Op basis van deze gegevens berekent de calculator de ideale dosering van GHB.

4. Hoe gebruik je de GHB Doseercalculator?

De GHB Doseercalculator is gemakkelijk te gebruiken. Ga naar onze website en zoek naar de Doseercalculator. Voer je gewicht, geslacht, ervaring met drugs en tolerantieniveau in en klik op ‘berekenen’. De calculator toont je dan de ideale dosering van GHB in milliliters. Let op dat dit slechts een richtlijn is en dat je altijd voorzichtig moet zijn bij het gebruik van GHB.

5. Tips voor het veilig gebruiken van GHB

Om veilig om te gaan met GHB, zijn er een aantal tips die je kunt volgen:

 • Gebruik GHB nooit alleen, zorg dat er altijd iemand in de buurt is die nuchter is en kan ingrijpen indien nodig.
 • Begin met een lage dosering en bouw deze langzaam op om het effect te kunnen peilen.
 • Houd rekening met de werkingsduur van GHB, deze kan enkele uren aanhouden.
 • Drink geen alcohol als je GHB gebruikt, dit kan de werking van GHB versterken en het risico op een overdosis vergroten.
 • Gebruik geen GHB als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Neem geen GHB als je medicijnen gebruikt, dit kan de werking van de medicijnen beïnvloeden.

6. Wat te doen bij een GHB-overdosis?

Als je vermoedt dat je een overdosis GHB hebt genomen, is het belangrijk om direct medische hulp in te schakelen. Bel het alarmnummer en blijf bij de persoon totdat er hulp arriveert. Het kan levensreddend zijn om de persoon op de zij te leggen om te voorkomen dat hij of zij stikt in braaksel.

7. Verslaving aan GHB

GHB kan verslavend zijn en langdurig gebruik kan leiden tot afhankelijkheid. Stoppen met GHB kan dan ook lastig zijn en gepaard gaan met ontwenningsverschijnselen. Het is daarom belangrijk om verstandig om te gaan met GHB en hulp te zoeken bij een verslavingskliniek als je merkt dat je afhankelijk bent geworden van GHB.

8. Veelgestelde vragen

Wat is de ideale dosering van GHB?

De ideale dosering van GHB is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je gewicht, geslacht, ervaring met drugs en tolerantieniveau. Gebruik altijd de GHB Doseercalculator op onze website om de juiste dosering te berekenen.

Kan ik GHB combineren met andere drugs?

Nee, het wordt afgeraden om GHB te combineren met andere drugs of alcohol. Dit kan het risico op een overdosis vergroten.

Hoe herken ik een GHB-overdosis?

Een GHB-overdosis kan leiden tot bewusteloosheid, ademhalingsproblemen en een vertraagde hartslag. Als je vermoedt dat iemand een GHB-overdosis heeft genomen, schakel dan direct medische hulp in.

Is GHB legaal?

Nee, GHB is verboden in Nederland en wordt gezien als een harddrug.

Kan ik zelf GHB maken?

Nee, het maken van GHB is illegaal en zeer gevaarlijk. GHB is een zeer potent middel en een verkeerde dosering kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen of zelfs de dood.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛