Bij XTRAVitamines.nl heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, op voorwaarde dat de verzegeling niet verbroken is. Als de verzegeling verbroken is, wordt uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is en met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking geretourneerd is.

Er geldt echter een uitzondering op het herroepingsrecht voor producten met een beperkte houdbaarheid en producten die behoren tot de categorie hygiëneproducten. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden en de verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Let op: raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden en neem bij vragen of twijfel gerust contact met ons op.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛