Hoe krijg je coke sneller uit je lichaam?

Cocaïne is een harddrug en kan op verschillende manieren het lichaam binnendringen. Na gebruik blijft cocaïne ongeveer vijf uur in het bloed. Maar hoe krijg je het er sneller uit? Citroen drinken werkt helaas niet, maar er zijn wel andere manieren.

Hoe lang blijft coke in je lichaam?

De halfwaardetijd van cocaïne is één uur. Na het eerste uur is de piekhoeveelheid in het bloed. Daarna neemt de hoeveelheid af. Na twee uur betekent dit dat er 50% minder cocaïne in het bloed zit. Na vijf uur is 98% verdwenen. Cocaïne blijft echter langer in de urine aantoonbaar, namelijk twee tot maximaal drie a vier dagen. Er wordt dan gecontroleerd op afbraakstoffen. Deze stoffen blijven het langst aantoonbaar in de urine.

Wat werkt wel om coke sneller uit je lichaam te krijgen?

  1. Schone urine inleveren: Schone urine van een ander inleveren is een veelgebruikte methode. Ook het inleveren van eigen schone urine van dagen of weken geleden wordt toegepast. De leeftijd van urine is niet aan te tonen. Als de urine in een condoom op het lichaam wordt gedragen, heeft de urine de lichaamstemperatuur. Om te testen of de urine schoon is wordt gebruik gemaakt van een drugstest.

  2. Sporten en goed eten: Door zwaar te trainen wordt de stofwisseling versneld en vermindert men de periode waarin drugs kunnen worden aangetoond. Bij een calorierijke voeding wordt ook de stofwisseling versneld. Stevig sporten en het nemen van calorierijk voedsel vergroten de kans op het gewenste resultaat. Het houden van een vermageringsdieet vertraagt de stofwisseling.

  3. Urine inleveren nadat je al geplast hebt: De eerste urine van de dag bevat de meeste afvalstoffen van drugs. Er zijn minder aantoonbare resten van drugs als men een paar keer geplast heeft voordat de urine wordt ingeleverd. Men geeft ook wel eens de laatste urine tijdens het plassen in plaats van de urine die het eerste komt.

  4. Het verdunnen van urine met water: Men kan de urine verdunnen door voor de test enkele glazen water te drinken. Hier valt soms de waarde van de drugs net onder de detectielimiet. Drink niet zoveel dat je misselijk wordt. Het is gevaarlijk om te overdrijven en te veel water te drinken. Het heeft geen zin om enkele dagen erg veel water te drinken. Het is zelfs levensgevaarlijk om extreem veel water te drinken. Er zijn mensen overleden door het drinken van teveel water.

  1. Tijd nemen. De makkelijkste en meest veilige manier is gewoon wachten totdat de stof volledig uit het lichaam is verdwenen. Dit duurt bij cocaïne gemiddeld vijf uur in het bloed en twee tot vier dagen in de urine. Het is belangrijk om te beseffen dat het onmogelijk is om de drugsscreening te foppen door middel van trucjes als het drinken van citroensap of het gebruik van andere middelen. Dergelijke praktijken kunnen zelfs leiden tot gevaarlijke en soms fatale gevolgen.

  2. Zoek hulp. Als je moeite hebt om te stoppen met drugsgebruik en je ervaart hier problemen door, dan is het verstandig om hulp te zoeken. Er zijn verschillende instanties die je kunnen helpen bij het afkicken en om te gaan met verslaving.

Onthoud dat het belangrijk is om verantwoordelijk om te gaan met drugs en dat er geen trucjes zijn om de stof sneller uit je lichaam te krijgen. Het beste is om gewoon geduld te hebben en te wachten tot de stof uit je systeem is verdwenen. Bovendien is het altijd verstandig om professionele hulp te zoeken als je problemen hebt met drugsgebruik.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛