Your Cart

Hoe maak je GHB?

GHB is een drug die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het wordt vaak gebruikt als recreatieve drug, maar kan ook als medicijn worden voorgeschreven. De drug kan echter zeer gevaarlijk zijn, vooral als het in onjuiste hoeveelheden wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk om de juiste stappen te volgen bij het maken van GHB, als het nodig is.

In dit artikel zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je GHB kunt maken. We zullen ook de mogelijke risico’s en bijwerkingen van het gebruik van GHB bespreken. Dit is alleen informatief wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen, als je dit toch doet ben je een Djalla NPC.

Wat is GHB?

GHB staat voor Gamma-Hydroxyboterzuur en is een synthetische stof die lijkt op de neurotransmitter GABA. Het wordt vaak gebruikt als recreatieve drug vanwege de euforische en ontspannende effecten die het produceert.

GHB wordt meestal in vloeibare vorm ingenomen en kan een snelle en intense high veroorzaken. Het kan echter ook leiden tot slaperigheid, verwardheid, duizeligheid en andere bijwerkingen.

Stappen om GHB te maken

Het maken van GHB kan zeer gevaarlijk zijn en moet daarom alleen worden gedaan door mensen met de juiste kennis en ervaring. Het is ook belangrijk om de juiste apparatuur en ingrediënten te hebben voordat je begint. Hieronder staan de stappen die je moet volgen om GHB te maken.

Stap 1: Verzamel de ingrediënten

De eerste stap bij het maken van GHB is het verzamelen van alle benodigde ingrediënten. Deze omvatten:

 • Gamma-butyrolacton (GBL)
 • Natronloog (NaOH)
 • Gedestilleerd water

Stap 2: Meet de ingrediënten af

Meet de juiste hoeveelheid GBL, NaOH en gedestilleerd water af volgens de juiste verhoudingen. Dit kan variëren afhankelijk van de gewenste sterkte van de GHB en de concentratie van de ingrediënten.

Stap 3: Voeg de ingrediënten samen

Voeg de GBL langzaam toe aan een container met gedestilleerd water en roer het mengsel goed door. Voeg vervolgens langzaam de NaOH toe terwijl je blijft roeren. Het mengsel zal beginnen te verwarmen en kan gevaarlijk heet worden als je te snel of te veel toevoegt.

Stap 4: Laat het mengsel afkoelen

Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur. Het kan enkele uren duren voordat het mengsel voldoende is afgekoeld om te gebruiken.

Stap 5: Test de GHB

Test de GHB met behulp van een GHB-testkit om ervoor te zorgen dat het correct is gemaakt en veilig is om te gebruiken. Test altijd een kleine hoeveelheid voordat je meer gebruikt.

Risico’s en bijwerkingen van GHB

Het gebruik van GHB kan leiden tot verschillende risico’s en bijwerkingen, vooral als het in onjuiste hoeveelheden wordt gebruikt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende bijwerkingen:

 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Verwardheid
 • Slaperigheid
 • Hoofdpijn
 • Verlies van coördinatie
 • Geheugenverlies
 • Ademhalingsproblemen

GHB kan ook leiden tot overdosering, wat kan leiden tot coma, ademhalingsproblemen en zelfs de dood. Het is daarom belangrijk om GHB alleen te gebruiken onder toezicht van een arts of een ervaren professional.

Conclusie

Hoewel het mogelijk is om GHB thuis te maken, is het belangrijk om te onthouden dat het zeer gevaarlijk kan zijn. Het is ook illegaal om GHB te bezitten of te gebruiken zonder voorschrift van een arts.

Als je denkt dat je GHB nodig hebt voor medische doeleinden, neem dan contact op met je arts. Als je recreatief GHB wilt gebruiken, overweeg dan om professionele hulp te zoeken bij het beheersen van je druggebruik.

Onthoud dat GHB een zeer krachtige drug is en dat het misbruik ervan kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood.

FAQs

 1. Is GHB legaal?
 • Nee, GHB is illegaal om te bezitten of te gebruiken zonder voorschrift van een arts.
 1. Wat zijn de risico’s van het maken van GHB?
 • Het maken van GHB kan zeer gevaarlijk zijn en kan leiden tot brandwonden, explosies en andere ongelukken.
 1. Hoe weet ik of mijn GHB veilig is om te gebruiken?
 • Je kunt een GHB-testkit gebruiken om ervoor te zorgen dat je GHB veilig is om te gebruiken.
 1. Kan GHB leiden tot overdosering?
 • Ja, GHB kan leiden tot overdosering, wat kan leiden tot coma, ademhalingsproblemen en zelfs de dood.
 1. Is het mogelijk om afhankelijk te worden van GHB?
 • Ja, het is mogelijk om afhankelijk te worden van GHB en verslavend gedrag te ontwikkelen bij langdurig gebruik.
Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto