Your Cart

Paddo of truffel thee maken: Complete gids

In Nederland is het steeds populairder geworden om psychoactieve middelen te gebruiken voor zowel recreatief als therapeutisch gebruik. Een van de manieren om dit te doen is door het maken van paddo of truffel thee. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je deze thee kunt maken, wat de effecten zijn en waar je op moet letten bij het gebruik ervan.

Psychoactieve stoffen zoals psilocybine en psilocine, die aanwezig zijn in paddo’s en truffels, kunnen leiden tot een verhoogde creativiteit, een betere verbinding met de natuur en andere mensen, en zelfs een betere geestelijke gezondheid. Echter, het innemen van deze stoffen kan ook riskant zijn als je niet weet wat je doet. Het maken van paddo of truffel thee is een veilige manier om deze stoffen te gebruiken, omdat de dosering gemakkelijker te controleren is en de effecten sneller en voorspelbaarder optreden dan bij het eten van paddo’s of truffels.

Benodigdheden

Om paddo of truffel thee te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

 • Paddo’s of truffels
 • Water
 • Theezakjes
 • Optioneel: citroensap, honing of suiker voor de smaak.

Stappenplan

Volg deze stappen om paddo of truffel thee te maken:

 1. Begin met het vermalen van de paddo’s of truffels in een koffiemolen. Hierdoor worden de werkzame stoffen beter opgenomen in het water.
 2. Vul een pan met water en voeg de vermalen paddo’s of truffels toe. Zorg ervoor dat er genoeg water in de pan zit om straks de thee te kunnen maken.
 3. Breng het water langzaam aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten doorkoken. Roer af en toe in de pan om te voorkomen dat de paddo’s of truffels aan de bodem blijven plakken.
 4. Zet het vuur uit en laat de thee een paar minuten afkoelen. Dit voorkomt dat de thee te heet is en de werkzame stoffen vernietigt.
 5. Plaats een theezakje in een kopje en giet de thee door een zeef in het kopje. Het theezakje zorgt voor een betere smaak en zorgt ervoor dat de resten van de paddo’s of truffels achterblijven in de zeef.
 6. Voeg eventueel citroensap, honing of suiker toe voor de smaak.

Effecten en dosering

De effecten van paddo of truffel thee zijn vergelijkbaar met die van het eten van paddo’s of truffels. De effecten beginnen meestal binnen 30-60 minuten en kunnen tot 6 uur duren. Het is belangrijk om de dosering te bepalen op basis van je lichaamsgewicht en je ervaring met psychoactieve middelen. Een te hoge dosis kan leiden tot een bad trip, waarbij angst en paranoia optreden. Een veilige dosering voor paddo of truffel thee is ongeveer 3 gram tot 5 gram per persoon. Begin altijd met een lage dosis en bouw het langzaam op, vooral als je nieuw bent met het gebruik van deze stoffen. Het is ook belangrijk om te weten dat de effecten kunnen worden beïnvloed door andere factoren, zoals je gemoedstoestand en de omgeving waarin je de thee drinkt. Voor een goede (sterke) dosis 10 tot 15 gram. Om UFO piloot te worden 15 tot 25 gram.

De effecten van paddo of truffel thee kunnen onder andere zijn:

 • Verhoogde creativiteit en verbeeldingskracht
 • Verbeterde stemming en gevoelens van welzijn
 • Verhoogde empathie en verbondenheid met anderen
 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Visuele en auditieve hallucinaties

Veiligheid en voorzorgsmaatregelen

Hoewel paddo of truffel thee over het algemeen als veiliger wordt beschouwd dan het eten van paddo’s of truffels, zijn er nog steeds enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen. Hier zijn enkele tips om veilig paddo of truffel thee te maken en te gebruiken:

 • Koop paddo’s of truffels alleen van betrouwbare en legale bronnen.
 • Gebruik nooit paddo’s of truffels als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een psychische aandoening hebt.
 • Drink de thee in een rustige en vertrouwde omgeving, bij voorkeur met een nuchtere vriend die je kan helpen als dat nodig is.
 • Vermijd het gebruik van andere drugs of alcohol tijdens het drinken van paddo of truffel thee.
 • Zorg voor voldoende hydratatie en voedsel tijdens en na het gebruik van de thee.

Conclusie

Paddo of truffel thee maken is een eenvoudige en veilige manier om psychoactieve stoffen te gebruiken. Het is echter belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en de dosering goed te bepalen om de beste ervaring te hebben. Met dit stappenplan en deze tips kun je veilig en verantwoord genieten van paddo of truffel thee.

FAQ’s

 1. Is paddo of truffel thee legaal in Nederland? Ja, het bezit en gebruik van paddo’s en truffels is legaal in Nederland. Echter, de verkoop en teelt ervan is illegaal.
 2. Is paddo of truffel thee verslavend? Nee, er is geen bewijs dat paddo of truffel thee verslavend is. Het wordt meestal alleen recreatief gebruikt.
 3. Kan ik de resten van de paddo’s of truffels nog gebruiken? Nee, de resten bevatten nauwelijks werkzame stoffen meer en kunnen het beste worden weggegooid.
 4. Kan ik paddo of truffel thee combineren met andere drugs of medicijnen? Nee, het wordt sterk afgeraden om paddo of truffel thee te combineren met andere drugs of medicijnen.
Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto