Your Cart

Speed drogen: hoe het moet en waar je op moet letten

Waarom is het belangrijk om speed te drogen?

Natte speed kan schadelijke stoffen bevatten en kan tegen het neusschot blijven plakken. Het drogen van speed is daarom belangrijk voor de gezondheid en om het makkelijker te kunnen gebruiken.

Hoe kun je speed drogen?

Speed drogen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het op een radiator te leggen en af en toe om te scheppen. Het drogen zou binnen enkele uren moeten lukken. Een andere methode is om het in de oven te drogen op een lage temperatuur.

Hoe weet je dat de speed droog is?

Droge speed is poederig en hoort niet te plakken. Wanneer de speed er nog nat uitziet of plakkerig aanvoelt, is het nog niet droog genoeg. Het is belangrijk om de speed goed te controleren voordat je het gebruikt.

Wat als de speed weer vochtig wordt?

Soms kan speed in het sealtje weer vochtig worden, bijvoorbeeld als het op een warm feest in een zweterige broekzak heeft gezeten. In dat geval is het belangrijk om de speed opnieuw te drogen voordat je het gebruikt.

Heeft natte speed minder effect?

Natte speed is niet minder effectief dan droge speed, maar het kan schadelijke stoffen bevatten en tegen het neusschot blijven plakken. Het is daarom belangrijk om de speed te drogen voordat je het gebruikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto