🌈LSD Vervangers

LSD-achtige stoffen zijn populair onder psychonauten en onderzoekers vanwege hun intense psychedelische effecten. Veel van deze stoffen zijn echter illegaal en kunnen potentieel gevaarlijke bijwerkingen hebben. Een voorbeeld van een LSD-achtige stof is 1P-LSD, die vergelijkbare effecten heeft als LSD maar minder potent is.

🍄2C-B Vervangers

2CB-achtige stoffen zijn stoffen die vergelijkbare psychedelische effecten hebben als 2CB. Hoewel deze stoffen populair zijn onder psychonauten en onderzoekers, zijn sommige van deze stoffen zijn potenter en kunnen potentieel andere effecten hebben. Een voorbeeld van een 2CB-achtige stof is 2C-B-FLY, die vergelijkbare effecten heeft als 2CB maar een andere chemische structuur heeft.

🌀DMT Vervangers

DMT-vervangers zijn stoffen die vergelijkbare effecten als DMT kunnen hebben, maar vaak legaal zijn en minder potent zijn dan DMT zelf. Enkele voorbeelden van DMT-vervangers zijn 5-MeO-DMT, 4-AcO-DMT en DPT.

Onze producten hieronder bieden verschillende DMT-vervangers, elk met hun eigen unieke effecten en kenmerken. Houd er echter rekening mee dat hoewel deze stoffen legaal kunnen zijn, ze potentieel gevaarlijke bijwerkingen kunnen hebben en het belangrijk is om verantwoordelijk te zijn bij het gebruik ervan.

🧠Microdosing

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛