Wat is α-PCyP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

α-PCyP, ook bekend als α-Phenylcyclohexylpyrrolidine, is een cyclohexaan ring gesubstitueerde analoge stof van PCP (Phencyclidine) en heeft daarom veel overeenkomsten met deze stof. α-PCyP wordt beschouwd als een dissociatief middel en wordt voornamelijk gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Hoewel er nog niet veel onderzoek naar deze stof is gedaan, hebben gebruikers gemeld dat het vergelijkbare effecten heeft als PCP en Ketamine. In de volgende secties zullen we dieper ingaan op de dosering, effecten, duur en bijwerkingen van α-PCyP.

Dosering

Als je overweegt om α-PCyP te gebruiken, is het belangrijk om te weten wat de juiste dosering is. Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de optimale dosering, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn. Over het algemeen wordt aangeraden om te beginnen met een dosis van 10-15 milligram en deze langzaam te verhogen tot 20-30 milligram. Hogere doses kunnen leiden tot ernstige bijwerkingen, dus het is belangrijk om niet te overdoseren.

Effecten

α-PCyP wordt beschouwd als een dissociatief middel, wat betekent dat het de perceptie van de gebruiker van de werkelijkheid kan veranderen. De effecten kunnen variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen zijn de volgende effecten waargenomen:

 • Veranderde perceptie van de werkelijkheid
 • Euforie
 • Gevoel van verdoving
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Misselijkheid
 • Visuele en auditieve hallucinaties

De effecten van α-PCyP kunnen enkele uren duren, afhankelijk van de dosering en de individuele reactie van de gebruiker.

Bijwerkingen

Het gebruik van α-PCyP kan leiden tot enkele bijwerkingen, vooral als de dosering hoger is dan aanbevolen. Enkele van de bijwerkingen die gemeld zijn, zijn onder andere:

 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwardheid
 • Duizeligheid
 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Angst

Hoewel de bijwerkingen van α-PCyP niet altijd ernstig zijn, kan het middel wel gevaarlijk zijn bij hoge doses. Gebruikers die een overdosis nemen, kunnen last krijgen van psychotische symptomen, zoals paranoia en hallucinaties. Het is daarom belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en het middel alleen te gebruiken onder gecontroleerde omstandigheden.

Duur

De duur van de effecten van α-PCyP kan variëren, afhankelijk van de dosering en de individuele reactie van de gebruiker. Over het algemeen duren de effecten van het middel ongeveer 4-6 uur. Na deze tijd zullen de effecten langzaam afnemen en zal de gebruiker terugkeren naar de normale toestand. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat de duur van de effecten kan variëren van persoon tot persoon en dat sommige gebruikers mogelijk langer dan 6 uur effecten ervaren.

FAQs

 1. Is α-PCyP legaal? Het is belangrijk om te weten dat α-PCyP momenteel niet gereguleerd is in de meeste landen en daarom niet legaal is voor menselijke consumptie. Het wordt echter wel gebruikt voor onderzoeksdoeleinden.

 2. Hoe moet α-PCyP worden bewaard? Het is belangrijk om α-PCyP op een koele, droge plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht. Het middel moet worden bewaard in een luchtdichte container om oxidatie en vochtigheid te voorkomen.

 3. Kan α-PCyP worden gecombineerd met andere stoffen? Het is niet aanbevolen om α-PCyP te combineren met andere stoffen, omdat dit de effecten kan versterken en het risico op bijwerkingen kan verhogen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen α-PCyP te gebruiken onder gecontroleerde omstandigheden.

Conclusie

α-PCyP is een opkomende research chemical die momenteel populair is onder gebruikers vanwege de vergelijkbare effecten met PCP en Ketamine. Hoewel er nog niet veel onderzoek is gedaan naar de stof, hebben gebruikers gemeld dat het kan leiden tot veranderde perceptie van de werkelijkheid, euforie en visuele en auditieve hallucinaties. Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en het middel alleen onder gecontroleerde omstandigheden te gebruiken om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛