Your Cart

Wat is α-PHP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

α-PHP is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de cathinon-klasse en lijkt op andere stimulerende middelen zoals methamfetamine en cocaïne. Het is een potentieel verslavende drug die meestal wordt gebruikt als recreatieve drug en wordt vaak verkocht onder verschillende straatnamen, zoals “Flakka” en “Gravel”. Hoewel α-PHP niet is goedgekeurd voor medisch gebruik, wordt het soms gebruikt als een studiehulpmiddel, prestatieverbeteraar of afslankmiddel.

Duur:

De duur van α-PHP is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de zuiverheid van het product, de manier van toediening en de individuele tolerantie. Over het algemeen varieert de duur van α-PHP van 4 tot 8 uur. Het begint meestal binnen enkele minuten na inname te werken en piekt na ongeveer een uur.

Dosering:

De dosering van α-PHP varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de individuele tolerantie, het gewicht en de gezondheidstoestand van de persoon en de zuiverheid van het product. De aanbevolen dosering van α-PHP is echter niet vastgesteld omdat het niet is goedgekeurd voor medisch gebruik en illegaal is in de meeste landen. Overmatig gebruik van α-PHP kan leiden tot ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen.

Effecten:

α-PHP heeft stimulerende effecten en kan leiden tot gevoelens van euforie, verhoogde energie, verhoogde alertheid en verminderde eetlust. Het kan ook leiden tot verhoogde hartslag, hoge bloeddruk, verhoogde lichaamstemperatuur, zweten, trillen en verwarring. Langdurig gebruik van α-PHP kan leiden tot paranoia, hallucinaties, psychotische symptomen en verslaving.

Bijwerkingen:

α-PHP kan leiden tot een breed scala aan bijwerkingen, variërend van mild tot ernstig. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn angst, paniek, slapeloosheid, rusteloosheid, hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Langdurig gebruik van α-PHP kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals psychotische symptomen, geheugenverlies, agressie, gewichtsverlies en zelfs orgaanfalen. Bovendien kan het gebruik van α-PHP ook leiden tot schade aan het hart, de lever en de nieren.

FAQ’s:

  1. Wat zijn de tekenen van verslaving aan α-PHP? Antwoord: Sommige tekenen van verslaving aan α-PHP zijn het verlangen om de drug te gebruiken, onthoudingsverschijnselen bij het stoppen van het gebruik, het verwaarlozen van belangrijke verplichtingen en sociale relaties, en de voortdurende inname van de drug ondanks de negatieve gevolgen.

  2. Is het legaal om α-PHP te kopen of te gebruiken? Antwoord: Nee, α-PHP is niet goedgekeurd voor medisch gebruik en is illegaal in de meeste landen. Het bezit, de verkoop of het gebruik van α-PHP kan leiden tot strafrechtelijke vervolging.

  3. Hoe kan α-PHP worden toegediend? Antwoord: α-PHP kan op verschillende manieren worden toegediend, waaronder roken, snuiven, inslikken of injecteren. De manier van toediening kan invloed hebben op de snelheid en duur van de effecten van α-PHP.

Conclusie:

α-PHP is een potentieel verslavende synthetische stimulerende drug die ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen kan veroorzaken bij overmatig gebruik. Het is niet goedgekeurd voor medisch gebruik en is illegaal in de meeste landen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van α-PHP voordat men overweegt het te gebruiken. Het is sterk aanbevolen om het gebruik van α-PHP te vermijden en om hulp te zoeken bij verslaving als dat nodig is.

 

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto