Your Cart

Wat is α-PHP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Als je geïnteresseerd bent in psychoactieve stoffen, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van α-PHP. Deze stimulerende drug is populair onder gebruikers vanwege de intense effecten die het kan veroorzaken. Maar wat is α-PHP precies, en wat zijn de effecten en bijwerkingen? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over deze drug, van de duur en dosering tot de mogelijke risico’s.

Wat is α-PHP?

α-PHP is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de cathinone-klasse. Het wordt ook wel Alpha-Pyrrolidinohexanophenone genoemd en wordt meestal verkocht in de vorm van kristallen of poeder. α-PHP werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren zestig, maar werd pas recent populair onder recreatieve druggebruikers.

α-PHP is vergelijkbaar met andere cathinone-stimulerende middelen, zoals MDPV en α-PVP, en heeft een stimulerend effect op het zenuwstelsel. Het wordt vaak gebruikt als partydrug en wordt verondersteld een euforisch en verhoogd gevoel van alertheid en energie te geven.

Duur van α-PHP

De duur van de effecten van α-PHP varieert afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen duren de effecten echter ongeveer 3-5 uur. De piek van de effecten treedt meestal op binnen 30-60 minuten na inname en wordt gevolgd door een langzame afname van de effecten.

Dosering van α-PHP

De dosering van α-PHP kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de drug en de tolerantie van de gebruiker. Over het algemeen wordt aanbevolen om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen totdat het gewenste effect is bereikt. De gebruikelijke dosering ligt tussen de 5-20 mg.

Het is belangrijk om te onthouden dat het innemen van te veel α-PHP kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder hartkloppingen, hoge bloeddruk en angst.

Effecten van α-PHP

De effecten van α-PHP kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de individuele reactie van de gebruiker. Over het algemeen kan het gebruik van α-PHP echter de volgende effecten veroorzaken:

 • Verhoogde energie en alertheid
 • Euforie en verhoogde stemming
 • Verhoogde seksuele opwinding
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Angst, paranoia en paniek
 • Slapeloosheid
 • Misselijkheid en overgeven
 • Hoofdpijn en duizeligheid

Bijwerkingen van α-PHP

Hoewel α-PHP recreatief wordt gebruikt vanwege de stimulerende effecten, kan het ook een aantal bijwerkingen veroorzaken. Deze bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van de dosering, frequentie van gebruik en individuele reactie van de gebruiker.

De mogelijke bijwerkingen van α-PHP zijn onder andere:

 • Hartkloppingen en verhoogde bloeddruk: α-PHP kan de hartslag en bloeddruk verhogen, wat kan leiden tot hartproblemen en beroertes.
 • Psychologische bijwerkingen: α-PHP kan angst, paranoia en paniekaanvallen veroorzaken. Langdurig gebruik kan ook leiden tot psychische problemen zoals depressie en angststoornissen.
 • Verslaving: α-PHP kan leiden tot verslaving, waardoor gebruikers steeds hogere doses nodig hebben om hetzelfde effect te bereiken.
 • Lichamelijke bijwerkingen: α-PHP kan een aantal fysieke bijwerkingen veroorzaken, waaronder misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn.

Hoewel het gebruik van α-PHP legaal is in sommige landen, wordt het in andere landen beschouwd als een illegale drug. Het wordt aangeraden om de wetgeving in uw land te raadplegen voordat u besluit α-PHP te gebruiken.

FAQs over α-PHP

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over α-PHP:

Wat is het verschil tussen α-PHP en andere cathinone-stimulerende middelen?

α-PHP heeft vergelijkbare effecten als andere cathinone-stimulerende middelen, zoals MDPV en α-PVP. Het belangrijkste verschil is echter dat α-PHP over het algemeen minder potent is en minder bijwerkingen veroorzaakt dan andere cathinone-stimulerende middelen.

Is α-PHP legaal?

De legaliteit van α-PHP varieert per land. In sommige landen is het legaal, terwijl het in andere landen wordt beschouwd als een illegale drug. Het is belangrijk om de wetgeving in uw land te raadplegen voordat u besluit α-PHP te gebruiken.

Kan α-PHP verslavend zijn?

Ja, α-PHP kan verslavend zijn. Langdurig gebruik kan leiden tot tolerantie en verslaving, waardoor gebruikers steeds hogere doses nodig hebben om hetzelfde effect te bereiken.

Hoe kan ik de bijwerkingen van α-PHP verminderen?

Om de kans op bijwerkingen te verminderen, wordt aanbevolen om een lage dosis te gebruiken en deze geleidelijk te verhogen totdat het gewenste effect is bereikt. Het wordt ook aanbevolen om te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving tijdens het gebruik van α-PHP.

Conclusie

α-PHP is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de cathinone-klasse. Het kan een aantal intense effecten veroorzaken, waaronder verhoogde energie en alertheid, euforie en verhoogde seksuele opwinding. Hoewel α-PHP legaal is in sommige landen, kan het ook een aantal bijwerkingen veroorzaken, waaronder hartkloppingen, angst en verslaving.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van α-PHP risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om verantwoordelijk te zijn bij het gebruik van deze drug. Het wordt aanbevolen om een lage dosis te gebruiken, de wetgeving in uw land te raadplegen en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving tijdens het gebruik van α-PHP.

Als u overweegt α-PHP te gebruiken, is het belangrijk om de mogelijke risico’s en bijwerkingen te begrijpen en uw beslissing op basis daarvan te nemen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat er tal van alternatieve manieren zijn om euforie en verhoogde energie te bereiken zonder drugs te gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto