Wat is α-PiHP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

α-PiHP is een stimulerend middel dat behoort tot de cathinon-klasse. Het is een derivaat van pyrrolidine en is nauw verwant aan de bekende designerdrug α-PVP. Het wordt ook wel a-Pyrrolidinohexiophenon genoemd en is verkrijgbaar als kristalpoeder of als tabletten. Hoewel deze stof niet erg bekend is, is het belangrijk om te begrijpen wat het is en wat de mogelijke effecten en risico’s zijn bij gebruik.

In deze gids bespreken we uitgebreid de wat, hoe en waarom van α-PiHP, inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van deze stof.

Wat is α-PiHP?

α-PiHP is een synthetische stimulerende stof die behoort tot de cathinon-klasse. Het is nauw verwant aan de bekende designerdrug α-PVP en wordt vaak verkocht als “research chemical”. Hoewel de precieze chemische samenstelling van deze stof niet goed bekend is, wordt aangenomen dat het werkt door het vrijkomen van dopamine, noradrenaline en serotonine in de hersenen te stimuleren.

Deze stof is relatief nieuw op de markt en er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de effecten en risico’s van α-PiHP.

Duur van α-PiHP

De duur van α-PiHP kan variëren afhankelijk van de dosering en de manier van inname. Over het algemeen duurt de effecten van deze stof tussen de 4 en 8 uur. Sommige gebruikers melden dat de effecten langer aanhouden bij hogere doseringen.

Dosering van α-PiHP

De dosering van α-PiHP kan variëren afhankelijk van de individuele tolerantie en het gewenste effect. Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met een lage dosering van ongeveer 5-10 milligram en de dosering geleidelijk te verhogen tot het gewenste effect wordt bereikt.

Het is belangrijk om de dosering van α-PiHP niet te overschrijden, omdat dit kan leiden tot ongewenste bijwerkingen en gezondheidsrisico’s.

Effecten van α-PiHP

De effecten van α-PiHP kunnen variëren afhankelijk van de dosering, de manier van inname en de individuele tolerantie. Over het algemeen kan deze stof de volgende effecten hebben:

 • Euforie en verhoogde stemming
 • Verhoogde energie en alertheid
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde seksuele drang

Sommige gebruikers melden ook dat deze stof hallucinogene effecten kan hebben bij hogere doseringen.

Bijwerkingen van α-PiHP

Bijwerkingen van α-PiHP kunnen variëren afhankelijk van de dosering, de frequentie van gebruik en de individuele tolerantie. Hieronder staan enkele veelvoorkomende bijwerkingen van deze stof:

 • Slapeloosheid
 • Angst en paranoia
 • Prikkelbaarheid en agressiviteit
 • Verminderde concentratie en geheugen
 • Misselijkheid en overgeven
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur en zweten
 • Verhoogde kans op een hartaanval of beroerte bij hoge doses

Het is belangrijk om te onthouden dat de lange termijn effecten van α-PiHP nog niet bekend zijn vanwege het gebrek aan onderzoek naar deze stof. Gebruik van deze stof kan leiden tot verslaving en kan ook een negatieve impact hebben op de mentale en fysieke gezondheid op de lange termijn.

FAQs over α-PiHP

 1. Is α-PiHP legaal?

α-PiHP is een niet-gereguleerde stof in de meeste landen, wat betekent dat het legaal kan zijn om deze stof te bezitten, te kopen en te verkopen. Het is echter belangrijk om op te merken dat het bezit en gebruik van deze stof mogelijk illegaal is in sommige landen en het altijd verstandig is om de lokale wetten te raadplegen voordat u deze stof gebruikt.

 1. Kan α-PiHP leiden tot verslaving?

Ja, α-PiHP kan leiden tot verslaving vanwege de potentieel verslavende effecten ervan. Gebruikers kunnen tolerantie ontwikkelen voor deze stof na verloop van tijd, wat betekent dat ze hogere doses nodig hebben om hetzelfde effect te bereiken. Langdurig gebruik van α-PiHP kan ook leiden tot ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met het gebruik van deze stof.

 1. Hoe kan ik veilig α-PiHP gebruiken?

Er is geen veilige manier om α-PiHP te gebruiken vanwege de risico’s en onbekende langetermijneffecten van deze stof. Als u ervoor kiest om deze stof te gebruiken, is het belangrijk om de dosering te beperken, rekening te houden met de frequentie van gebruik en deze stof niet te combineren met andere drugs of alcohol.

Conclusie

In conclusie, α-PiHP is een synthetische stimulerende stof die behoort tot de cathinon-klasse. Deze stof is relatief nieuw op de markt en er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de effecten en risico’s van deze stof. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze stof potentieel verslavend is en negatieve gezondheidseffecten kan hebben op de lange termijn. Gebruik deze stof niet zonder eerst advies te vragen aan een professionele arts of hulpverlener.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛