Your Cart

Wat is α-PVP (Flakka)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

α-PVP, ook bekend als Flakka, is een synthetische drug die in de afgelopen jaren in populariteit is toegenomen. Het is een stimulerend middel dat behoort tot de cathinon-klasse van designer drugs. Het heeft vergelijkbare effecten als andere stimulerende middelen zoals cocaïne en amfetaminen. Het wordt vaak verkocht in de vorm van kristallen, poeders of tabletten en wordt meestal via de neus of mond ingenomen. In deze blog leest u alles wat u moet weten over α-PVP (Flakka), inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur:

De duur van de effecten van α-PVP hangt af van verschillende factoren, waaronder de dosering, de manier van inname en de individuele gevoeligheid voor de drug. Over het algemeen beginnen de effecten binnen enkele minuten na inname en kunnen ze enkele uren aanhouden. In sommige gevallen kunnen de effecten echter langer aanhouden.

Dosering:

De dosering van α-PVP varieert afhankelijk van de gewenste effecten en de individuele gevoeligheid voor de drug. Het is belangrijk om te weten dat zelfs kleine hoeveelheden van deze drug zeer krachtig kunnen zijn en ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. De aanbevolen dosering voor een ervaren gebruiker is 5-10 mg, terwijl een onervaren gebruiker wordt geadviseerd om te beginnen met een dosering van 1-5 mg.

Effecten:

α-PVP heeft verschillende effecten op het lichaam en de geest. De meest voorkomende effecten zijn onder andere:

 • Euforie en verhoogde energie
 • Verhoogde alertheid en waakzaamheid
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde sex drive
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verwardheid en agressiviteit

Bijwerkingen:

Net als andere stimulerende middelen kan het gebruik van α-PVP leiden tot ernstige bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder andere:

 • Angst en paranoia
 • Hallucinaties en delirium
 • Hartkloppingen en hartfalen
 • Schade aan de lever en de nieren
 • Verhoogd risico op beroerte en hartaanval
 • Verslaving en afhankelijkheid

FAQs:

Q. Wat zijn de tekenen van een overdosis α-PVP? A. De tekenen van een overdosis α-PVP zijn onder andere verwarring, hallucinaties, epileptische aanvallen, hartkloppingen en ademhalingsproblemen.

Q. Hoe kan α-PVP mijn gezondheid beïnvloeden op de lange termijn? A. Langdurig gebruik van α-PVP

kan ernstige schade veroorzaken aan de lever, nieren en het hart, en kan ook leiden tot psychische stoornissen, zoals depressie, angst en paranoia.

Q. Is α-PVP legaal? A. Nee, α-PVP is illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland.

Q. Hoe kan ik een α-PVP-verslaving behandelen? A. Behandeling voor een α-PVP-verslaving omvat meestal medicatie, counseling en ondersteuning van familie en vrienden. Het is belangrijk om professionele hulp te zoeken om een succesvol herstel te bereiken.

Conclusie:

In dit artikel hebben we alles besproken wat u moet weten over α-PVP (Flakka), inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze drug zeer krachtig is en ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, waaronder verslaving en afhankelijkheid. Als u vermoedt dat u of iemand die u kent verslaafd is aan α-PVP, zoek dan professionele hulp om het herstelproces te starten. Onthoud dat er altijd hulp beschikbaar is en dat het nooit te laat is om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto