Wat is β-OH-PHP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

β-OH-PHP is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de klasse van cathinonen. Het wordt ook wel bekend als β-hydroxyfentanyl, en het heeft een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel, waardoor het vergelijkbaar is met andere drugs zoals amfetaminen. In dit artikel bespreken we de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van β-OH-PHP, zodat je veilig en verantwoord kunt gebruiken.

Wat is β-OH-PHP?

β-OH-PHP is een synthetische drug die lijkt op andere stimulerende middelen zoals amfetaminen en cocaïne. Het is afgeleid van de cathinonklasse, die van nature voorkomt in de plant Catha edulis, ook wel bekend als khat. β-OH-PHP heeft een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel, wat betekent dat het je alerter, wakkerder en energieker kan maken. Het wordt meestal in poedervorm verkocht en kan worden gesnoven, gerookt, geïnjecteerd of oraal worden ingenomen.

Duur van β-OH-PHP

De duur van β-OH-PHP is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dosering, de manier waarop het wordt ingenomen, de tolerantie van de gebruiker en de individuele biochemie. Over het algemeen begint de effecten van β-OH-PHP binnen enkele minuten na inname en duurt het ongeveer 4-6 uur. Na deze tijd kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen of te rusten, dus het wordt aanbevolen om het niet te laat op de dag in te nemen.

Dosering van β-OH-PHP

De dosering van β-OH-PHP varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de tolerantie van de gebruiker, de manier waarop het wordt ingenomen en de gewenste effecten. Het wordt aanbevolen om te beginnen met een lage dosis van ongeveer 5-10 milligram en geleidelijk op te bouwen tot een maximale dosis van ongeveer 40 milligram. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden, aangezien dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen.

Effecten van β-OH-PHP

De effecten van β-OH-PHP kunnen variëren afhankelijk van de dosering, de manier waarop het wordt ingenomen en de individuele biochemie. Over het algemeen kan het een gevoel van euforie, energie en alertheid veroorzaken, evenals verhoogde hartslag, bloeddruk en ademhaling. Andere effecten kunnen zijn:

 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde seksuele opwinding
 • Verhoogde spraakzaamheid
 • Verhoogde concentratie en aandacht
 • Gevoel van zelfverzekerdheid en macht
 • Verhoogde fysieke prestaties

Het is belangrijk op te merken dat β-OH-PHP een verslavende drug is en langdurig gebruik kan leiden tot tolerantie, afhankelijkheid en verslaving. Het kan ook ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen veroorzaken.

Bijwerkingen van β-OH-PHP

Net als andere stimulerende middelen heeft β-OH-PHP enkele bijwerkingen die kunnen variëren afhankelijk van de dosering, de manier waarop het wordt ingenomen en de individuele biochemie. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Verhoogde hartslag, bloeddruk en ademhaling
 • Verminderde eetlust
 • Misselijkheid en overgeven
 • Angst en paranoia
 • Slapeloosheid en rusteloosheid
 • Tandenknarsen en kakenklemmen
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Psychotische symptomen zoals hallucinaties en waanideeën
 • Verhoogde lichaamstemperatuur

Als je een van deze symptomen ervaart na inname van β-OH-PHP, stop dan onmiddellijk met het gebruik en zoek medische hulp als dat nodig is.

FAQs

 1. Is β-OH-PHP legaal? β-OH-PHP is illegaal in de meeste landen en wordt beschouwd als een gevaarlijke drug vanwege de ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen die het kan veroorzaken.

 2. Hoe kan ik veilig β-OH-PHP gebruiken? Het is niet aan te raden om β-OH-PHP te gebruiken vanwege de potentiële risico’s en gezondheidsproblemen. Als je toch besluit om het te gebruiken, zorg er dan voor dat je de dosering niet overschrijdt, vermijd het delen van naalden of andere hulpmiddelen voor het inbrengen van de drug, en zorg ervoor dat je in een veilige en vertrouwde omgeving bent met mensen die je kunnen helpen in geval van nood.

Conclusie

β-OH-PHP is een synthetische stimulerende drug die vergelijkbaar is met andere drugs zoals amfetaminen en cocaïne. Het kan een gevoel van euforie, energie en alertheid veroorzaken, evenals ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen. Het wordt niet aanbevolen om β-OH-PHP te gebruiken vanwege de risico’s en het potentieel voor verslaving en afhankelijkheid. Als je ervoor kiest om het te gebruiken, zorg er dan voor dat je de dosering niet overschrijdt en zoek medische hulp als dat nodig is.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛