Wat is βOH-2C-B (BOHB)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

βOH-2C-B, ook wel bekend als BOHB, is een psychedelische stof die behoort tot de phenethylamine familie. Het is een analoog van 2C-B en heeft vergelijkbare effecten op het menselijk lichaam. βOH-2C-B wordt vaak gebruikt als een recreatieve drug vanwege de psychedelische effecten die het produceert.

In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over βOH-2C-B (BOHB), inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur van βOH-2C-B (BOHB)

De duur van βOH-2C-B (BOHB) varieert van persoon tot persoon. Over het algemeen begint de werking van βOH-2C-B (BOHB) na 30-60 minuten na inname en duurt het gemiddeld 6-8 uur. De piek van de effecten treedt op tussen 2-4 uur na inname.

Het lijkt ook een beetje op de analoog 2C-B (2-cb-fly bestellen) kan ook nog in nederland.

Dosering van βOH-2C-B (BOHB)

De juiste dosering van βOH-2C-B (BOHB) is afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, gewicht en tolerantie van de persoon die het gebruikt. Over het algemeen wordt een dosering van 10-20 mg aanbevolen voor beginners. Voor ervaren gebruikers kan de dosering worden verhoogd tot 20-30 mg.

Het is belangrijk om de dosering van βOH-2C-B (BOHB) nauwkeurig te meten en deze niet te overschrijden. Te veel nemen kan leiden tot ernstige bijwerkingen en gezondheidsproblemen.

Effecten van βOH-2C-B (BOHB)

De effecten van βOH-2C-B (BOHB) zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. Gebruikers kunnen de volgende effecten ervaren:

 • Verbeterde perceptie van kleuren en geluiden
 • Veranderingen in visuele waarneming
 • Verhoogde gevoeligheid voor aanraking
 • Veranderingen in de manier waarop tijd wordt ervaren
 • Veranderingen in de gedachten en emoties van de gebruiker

Bijwerkingen van βOH-2C-B (BOHB)

Hoewel βOH-2C-B (BOHB) over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen gebruikers toch last hebben van enkele bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder andere:

 • Misselijkheid en overgeven
 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Verwardheid
 • Angstgevoelens
 • Verhoogde hartslag

Het is belangrijk om te onthouden dat de bijwerkingen van βOH-2C-B (BOHB) kunnen variëren van persoon tot persoon en afhankelijk zijn van de dosering en de omstandigheden waarin het wordt gebruikt. Als je last hebt van bijwerkingen, is het belangrijk om te stoppen met het gebruik van βOH-2C-B (BOHB) en medische hulp te zoeken als de symptomen aanhouden of verergeren.

Veiligheid en risico’s van βOH-2C-B (BOHB)

Hoewel βOH-2C-B (BOHB) relatief veilig is in vergelijking met andere psychedelica, is het nog steeds belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Overmatig gebruik kan leiden tot gezondheidsproblemen, en het is belangrijk om te weten wat je gebruikt en hoeveel je gebruikt.

Het is ook belangrijk om te weten dat βOH-2C-B (BOHB) momenteel niet gereguleerd is en als illegaal wordt beschouwd in veel landen. Het gebruik van βOH-2C-B (BOHB) kan dus leiden tot juridische problemen.

FAQs

 1. Wat is het verschil tussen βOH-2C-B (BOHB) en 2C-B? βOH-2C-B (BOHB) is een analoog van 2C-B en heeft vergelijkbare effecten op het menselijk lichaam. Het belangrijkste verschil tussen beide is dat βOH-2C-B (BOHB) een extra hydroxylgroep heeft.

 2. Is βOH-2C-B (BOHB) verslavend? Er is momenteel geen bewijs dat βOH-2C-B (BOHB) verslavend is. Het wordt over het algemeen niet beschouwd als een verslavende stof.

 3. Is het veilig om βOH-2C-B (BOHB) te gebruiken? βOH-2C-B (BOHB) wordt over het algemeen beschouwd als veilig, maar het is nog steeds belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Overmatig gebruik kan leiden tot gezondheidsproblemen, en het is belangrijk om te weten wat je gebruikt en hoeveel je gebruikt.

Conclusie

βOH-2C-B (BOHB) is een psychedelische stof die vergelijkbaar is met andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. Het wordt vaak gebruikt als recreatieve drug vanwege de psychedelische effecten die het produceert. Het is belangrijk om de dosering van βOH-2C-B (BOHB) nauwkeurig te meten en niet te overschrijden, omdat overmatig gebruik kan leiden tot gezondheidsproblemen en juridische problemen. Als je overweegt om βOH-2C-B (BOHB) te gebruiken, is het belangrijk om je onderzoek te doen en de mogelijke risico’s en bijwerkingen te begrijpen. Raadpleeg ook altijd een professional voordat je het gebruikt, vooral als je twijfelt over de veiligheid van het gebruik.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛