Your Cart

Wat is 1CP-MIPLA? Alles wat u moet weten

De wereld van onderzoekchemicaliën breidt zich snel uit en een van de nieuwste toevoegingen aan deze categorie is 1CP-MIPLA. Deze chemische stof is een derivaat van de populaire psychedelische stof LSD en krijgt vanwege zijn unieke eigenschappen steeds meer aandacht in de onderzoeksgemeenschap. In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke kenmerken van 1CP-MIPLA-onderzoekchemicaliën, inclusief de effecten, eigenschappen, juridische status en meer.

Wat is 1CP-MIPLA?

1CP-MIPLA is een synthetische verbinding die chemisch vergelijkbaar is met LSD. Het is geclassificeerd als een serotonerg psychedelicum en behoort tot de familie van lysergamiden. Deze chemische stof voor onderzoek werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2019 en is sindsdien populair geworden onder de onderzoeksgemeenschap vanwege de krachtige effecten.

Eigenschappen van 1CP-MIPLA Research Chemical

1CP-MIPLA heeft een molecuulgewicht van 379,5 g/mol en een chemische formule van C24H27N3O2. Het heeft een halfwaardetijd van ongeveer 3-5 uur en wordt meestal verkocht als een wit of gebroken wit poeder. Van 1CP-MIPLA is bekend dat het zeer krachtig is, met een drempeldosis van 10-15 microgram en een typisch dosisbereik van 15-30 microgram.

Effecten van 1CP-MIPLA Research Chemical

De effecten van 1CP-MIPLA zijn vergelijkbaar met die van LSD, zij het iets milder. Van deze research chemical is bekend dat het intense visuele en auditieve hallucinaties, veranderde denkpatronen en veranderingen in stemming en perceptie veroorzaakt. Gebruikers kunnen ook fysieke sensaties ervaren, zoals een verhoogde hartslag, verwijde pupillen en tremoren. Het is belangrijk op te merken dat de effecten van 1CP-MIPLA sterk kunnen variëren, afhankelijk van de individuele dosering, tolerantie en andere factoren.

Juridische status van 1CP-MIPLA

Zoals met veel onderzoekchemicaliën, varieert de juridische status van 1CP-MIPLA afhankelijk van het land en de jurisdictie. In de Verenigde Staten is 1CP-MIPLA niet expliciet gepland onder de Controlled Substances Act. Het is echter belangrijk op te merken dat het bezit en de distributie van 1CP-MIPLA voor menselijke consumptie illegaal is volgens de federale wetgeving. In andere landen kan 1CP-MIPLA expliciet zijn gepland of vallen onder analoge wetten.

Hoe 1CP-MIPLA veilig te gebruiken?

Vanwege de krachtige effecten van 1CP-MIPLA is het belangrijk om deze research chemical veilig en verantwoord te gebruiken. Enkele tips voor veilig gebruik zijn:

  • Begin met een lage dosis om uw tolerantie en gevoeligheid voor de verbinding te meten.
  • Gebruik in een gecontroleerde en comfortabele omgeving, met vertrouwde vrienden of collega’s.
  • Vermijd autorijden of het bedienen van zware machines terwijl u onder invloed bent van 1CP-MIPLA.
  • Meng 1CP-MIPLA niet met andere stoffen, inclusief alcohol en voorgeschreven medicijnen.
Veelgestelde vragen

Vraag: Is 1CP-MIPLA veilig?
De langetermijneffecten van 1CP-MIPLA worden niet goed begrepen en er is meer onderzoek nodig om het veiligheidsprofiel te bepalen. Het is belangrijk om deze research chemical verantwoord en onder begeleiding van een getrainde professional te gebruiken.

V: Kan ik 1CP-MIPLA online kopen?
De aan- en verkoop van 1CP-MIPLA is vaak beperkt tot onderzoeksdoeleinden

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto