Your Cart

Wat is 1P-ETH-LAD? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Psychedelische drugs bestaan al tientallen jaren, maar de opkomst van nieuwe verbindingen heeft geleid tot een grotere belangstelling voor hun effecten. Een van die verbindingen is 1P-ETH-LAD, een psychedelische stof die chemisch vergelijkbaar is met LSD. Deze verbinding is populair geworden onder gebruikers vanwege de unieke effecten en duur. Zoals alle psychedelische drugs heeft 1P-ETH-LAD echter zijn eigen dosering, effecten en bijwerkingen waar gebruikers zich bewust van moeten zijn. In dit artikel zullen we de eigenschappen van 1P-ETH-LAD onderzoeken om lezers een uitgebreid begrip van deze stof te geven.

Wat is 1P-ETH-LAD?

1P-ETH-LAD is een semi-synthetische verbinding die behoort tot de lysergamide-familie. Het is chemisch vergelijkbaar met LSD, maar met een toegevoegde propionylgroep aan het molecuul. Deze wijziging maakt het krachtiger dan LSD en geeft het een langere werkingsduur. 1P-ETH-LAD wordt meestal verkocht in de vorm van vloeipapier of vloeistof en wordt gebruikt voor recreatieve en onderzoeksdoeleinden.

Duur:

De effecten van 1P-ETH-LAD kunnen tot 12 uur aanhouden, met de piekeffecten tussen 4-6 uur na inname. De duur van de ervaring kan variëren, afhankelijk van de dosering, het metabolisme van het individu en de wijze van toediening. In sommige gevallen hebben gebruikers gemeld dat ze tot 24 uur na inname resteffecten ervaren.

Dosering:

De aanbevolen dosering voor 1P-ETH-LAD ligt tussen de 100-150 microgram. De potentie van de stof kan echter variëren afhankelijk van de bron, dus het is essentieel om met een lage dosering te beginnen en deze geleidelijk te verhogen. Het wordt niet aanbevolen om meer dan 300 microgram 1P-ETH-LAD in te nemen, omdat hogere doseringen het risico op bijwerkingen kunnen vergroten.

Effecten:

1P-ETH-LAD heeft een scala aan effecten op lichaam en geest. De meest voorkomende effecten zijn:

 • Visuele hallucinaties
 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Verbeterde creativiteit en introspectie
 • Verhoogde emotionele gevoeligheid
 • Euforie
 • Lichamelijke stimulatie
 • Veranderingen in stemming

Deze effecten kunnen variëren, afhankelijk van het individu en de omgeving waarin het medicijn wordt ingenomen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze spirituele of mystieke ervaringen ervaren bij het gebruik van 1P-ETH-LAD.

Bijwerkingen:

Zoals alle psychedelische drugs heeft 1P-ETH-LAD zijn eigen bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Angst en paranoia
 • Misselijkheid en overgeven
 • Duizeligheid
 • Hoge hartslag
 • Verwijde pupillen
 • Droge mond

In sommige gevallen hebben gebruikers gemeld dat ze ernstigere bijwerkingen ervaren, zoals paniekaanvallen, psychose en zelfmoordgedachten. Deze bijwerkingen komen vaker voor bij hogere doseringen of wanneer het medicijn wordt ingenomen in een omgeving zonder toezicht.

Veelgestelde vragen:

Vraag: Is 1P-ETH-LAD legaal?
A: De legaliteit van 1P-ETH-LAD varieert afhankelijk van het land en de regio. In sommige landen is het legaal voor onderzoeksdoeleinden, terwijl het in andere landen een gereguleerde stof is.

Vraag: Kan 1P-ETH-LAD verslavend zijn?
A: Er zijn geen aanwijzingen dat 1P-ETH-LAD verslavend is.

Zoals alle psychedelische drugs kan het echter voor sommige mensen verslavend zijn, en herhaald gebruik kan leiden tot tolerantie en verminderde effecten.

V: Hoe verhoudt 1P-ETH-LAD zich tot LSD?
A: 1P-ETH-LAD is chemisch vergelijkbaar met LSD en produceert vergelijkbare effecten. 1P-ETH-LAD is echter krachtiger dan LSD en de effecten houden langer aan. Sommige gebruikers hebben gemeld dat 1P-ETH-LAD een soepelere en aangenamere ervaring geeft dan LSD.

Vraag: Is het veilig om 1P-ETH-LAD met andere stoffen te mengen?
A: Het mengen van 1P-ETH-LAD met andere stoffen, met name andere drugs of alcohol, kan het risico op bijwerkingen vergroten. Het wordt niet aanbevolen om 1P-ETH-LAD te mengen met een andere stof.

Conclusie:

1P-ETH-LAD is een krachtige psychedelische verbinding die populair is geworden onder gebruikers. Het produceert een scala aan effecten, waaronder visuele hallucinaties, veranderde perceptie van tijd en ruimte en verhoogde emotionele gevoeligheid. Het heeft echter ook zijn eigen bijwerkingen, waaronder angst, misselijkheid en duizeligheid. Het is belangrijk om de eigenschappen van 1P-ETH-LAD te begrijpen, inclusief dosering, effecten en bijwerkingen, om weloverwogen beslissingen te nemen over het gebruik ervan. Zoals met elke psychedelische drug, is het essentieel om 1P-ETH-LAD in een veilige en gecontroleerde omgeving te gebruiken en te voorkomen dat het wordt gemengd met andere stoffen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto