Your Cart

Wat is 1P-LSD? Een uitgebreide gids

In de wereld van psychedelica is 1P-LSD uitgegroeid tot een populaire stof die vaak voor recreatieve doeleinden wordt gebruikt. Veel mensen weten echter nog steeds niet goed wat 1P-LSD is, hoe het werkt en wat de effecten zijn. Als je nieuwsgierig bent naar deze stof, dan ben je bij ons aan het goede adres. In dit artikel geven we een uitgebreide gids over 1P-LSD, waarin alles aan bod komt, van de geschiedenis tot de legale status.

Wat is 1P-LSD?

1P-LSD, ook wel bekend als 1-propionyl-LSD, is een synthetische psychedelische stof die chemisch lijkt op LSD. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2014 door een team van onderzoekers onder leiding van David Nichols aan de Purdue University. 1P-LSD wordt beschouwd als een prodrug van LSD, wat betekent dat het wordt omgezet in LSD zodra het het lichaam binnenkomt. Als gevolg hiervan produceert het vergelijkbare effecten als LSD, maar met enkele verschillen in duur en intensiteit.

Wat zijn de effecten van 1P-LSD?

De effecten van 1P-LSD zijn vergelijkbaar met die van LSD, maar ze kunnen minder intens of langduriger zijn. Enkele van de meest voorkomende effecten van 1P-LSD zijn:

  • Verbeterde zintuiglijke waarneming
  • Verhoogde creativiteit en introspectie
  • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
  • Visuele en auditieve hallucinaties
  • Euforie en gevoelens van welzijn

1P-LSD kan echter ook negatieve bijwerkingen veroorzaken, waaronder:

  • Angst en paranoia
  • Paniekaanvallen
  • Misselijkheid en overgeven
  • Verhoogde hartslag en bloeddruk
  • Slapeloosheid

Het is vermeldenswaard dat de effecten van 1P-LSD kunnen variëren, afhankelijk van de dosis, individuele tolerantie en set en setting.

Is 1P-LSD legaal?

De wettelijke status van 1P-LSD verschilt per land of regio. Op sommige plaatsen is het legaal om 1P-LSD voor persoonlijke doeleinden te bezitten en te gebruiken, terwijl het op andere plaatsen illegaal is en wordt geclassificeerd als een gereguleerde stof. In de Verenigde Staten is 1P-LSD bijvoorbeeld niet specifiek geregistreerd onder federale wetgeving, maar wordt het beschouwd als een Schedule I-stof onder analoge wetten, wat betekent dat het illegaal is om het voor menselijke consumptie te verkopen, distribueren of produceren.

Veelgestelde vragen:

V: Hoe wordt 1P-LSD geconsumeerd?
A: 1P-LSD wordt meestal oraal ingenomen, in de vorm van vloeipapier of een vloeibare oplossing. Het kan ook worden gesnoven of geïnjecteerd, maar deze methoden komen minder vaak voor.

V: Hoe lang duren de effecten van 1P-LSD?
A: De effecten van 1P-LSD houden doorgaans tussen de 6 en 12 uur aan, afhankelijk van de dosis en het individuele metabolisme.

V: Is 1P-LSD verslavend?
A: Er zijn geen aanwijzingen dat 1P-LSD op dezelfde manier verslavend is als andere drugs, zoals opioïden of stimulerende middelen. Maar zoals elke psychedelische substantie kan het misbruikt worden en kan het bij sommige individuen verslavend zijn.

Conclusie:

Concluderend, 1P-LSD is een synthetische psychedelische stof die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Hoewel de effecten vergelijkbaar zijn met die van LSD, zijn er enkele verschillen in intensiteit en duur. Het is belangrijk om de risico’s en juridische status van 1

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto