Your Cart

Wat is 2-AI? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2-AI is een synthetische stof die behoort tot de klasse van de amfetaminen. Het is een stimulerend middel dat lijkt op andere amfetaminen zoals speed en MDMA. 2-AI wordt soms ook wel aangeduid als beta-keto-amfetamine, omdat het een ketogroep heeft die aan de bèta-koolstof is gebonden. Het wordt vaak gebruikt als recreatieve drug vanwege de stimulerende effecten die het kan hebben. Maar wat zijn de effecten van 2-AI? En zijn er risico’s verbonden aan het gebruik ervan?

Wat is 2-AI?

2-AI is een synthetische stof die wordt gebruikt als recreatieve drug. Het is een amfetamine-achtige stof die kan worden gebruikt om het gevoel van energie en alertheid te verhogen. Het is echter niet zo sterk als andere amfetaminen zoals MDMA. Het heeft ook niet dezelfde effecten als MDMA, zoals het verhogen van empathie en het gevoel van verbondenheid met anderen.

Dosering van 2-AI

De dosering van 2-AI kan sterk variëren, afhankelijk van hoe het wordt gebruikt en hoe tolerant de persoon is voor de stof. Als het bijvoorbeeld in poedervorm wordt ingenomen, kan de dosering variëren van 10 mg tot 50 mg per keer. Het is belangrijk om de dosering langzaam op te bouwen en te beginnen met een kleine dosis om te zien hoe het lichaam erop reageert.

Duur van 2-AI

De duur van 2-AI kan variëren van 4 tot 8 uur. Het hangt af van de dosering, de tolerantie van de persoon en hoe het wordt ingenomen. Als het bijvoorbeeld in poedervorm wordt ingenomen, kan het sneller worden opgenomen in het lichaam en dus korter duren.

Effecten van 2-AI

De effecten van 2-AI zijn vergelijkbaar met die van andere amfetaminen. Het kan een gevoel van energie en alertheid geven, evenals een verhoogde hartslag en bloeddruk. Het kan ook leiden tot een verlies van eetlust en slapeloosheid. Sommige mensen gebruiken het ook om de seksuele ervaring te verbeteren vanwege het verhoogde gevoel van opwinding dat het kan geven.

Bijwerkingen van 2-AI

Zoals bij alle drugs zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van 2-AI. Sommige van de bijwerkingen kunnen zijn:

Hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, angst en paranoia. Ook kan langdurig gebruik leiden tot uitputting, depressie en slaapproblemen.

Veelgestelde vragen over 2-AI

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over 2-AI:

Wat zijn de verschillen tussen 2-AI en MDMA?

Hoewel beide stoffen tot dezelfde klasse van amfetaminen behoren, hebben ze verschillende effecten. MDMA kan bijvoorbeeld meer gevoelens van empathie en verbondenheid met anderen geven, terwijl 2-AI vooral zorgt voor een gevoel van energie en alertheid.

Is 2-AI legaal?

Nee, 2-AI is momenteel niet legaal in de meeste landen. Het staat meestal op de lijst van verboden stoffen omdat het als potentieel gevaarlijk wordt beschouwd.

Hoe moet ik 2-AI gebruiken?

Het wordt meestal in poedervorm ingenomen en kan worden gesnoven, gerookt of oraal worden ingenomen. Het is belangrijk om de dosering langzaam op te bouwen en te beginnen met een kleine dosis om te zien hoe het lichaam erop reageert.

Kan 2-AI verslavend zijn?

Ja, zoals bij alle drugs bestaat er een risico op verslaving bij langdurig gebruik. Het wordt aanbevolen om het gebruik te beperken en niet te vaak te gebruiken.

Conclusie

2-AI is een stimulerende stof die wordt gebruikt als recreatieve drug. Het kan leiden tot een gevoel van energie en alertheid, maar heeft ook bijwerkingen en risico’s. Het is belangrijk om de dosering langzaam op te bouwen en niet te vaak te gebruiken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat 2-AI momenteel niet legaal is in de meeste landen. Als u overweegt om 2-AI te gebruiken, raden we u aan om eerst met een arts te praten en ervoor te zorgen dat u alle risico’s begrijpt voordat u begint met gebruik.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto