Your Cart

Wat is 2-FA?

2-Fluoroamfetamine, of 2-FA, is een synthetische verbinding die behoort tot de amfetamineklasse van geneesmiddelen. Het is structureel vergelijkbaar met amfetamine en methamfetamine, maar met een fluoratoom gesubstitueerd in de fenylring. 2-FA is een stimulerend middel en wordt recreatief gebruikt vanwege de euforische en stimulerende effecten. Er is echter weinig bekend over de langetermijneffecten van dit medicijn en het is in geen enkel land goedgekeurd voor medisch gebruik. In dit artikel zullen we alles onderzoeken wat u moet weten over 2-FA, inclusief de dosering zoals PsychonautWiki, effectlijst, duur, bijwerkingen en achtergrondinformatie.

Dosering:

PsychonautWiki is een door de gemeenschap aangestuurde online encyclopedie die tot doel heeft het gebied van de psychonautica op een alomvattende, wetenschappelijk onderbouwde manier te documenteren. Volgens PsychonautWiki varieert de dosering van 2-FA afhankelijk van de toedieningsweg. Voor oraal gebruik is de aanbevolen dosering 30-50 mg, terwijl voor insufflatie de aanbevolen dosering 20-30 mg is. Het is echter belangrijk op te merken dat deze doseringen niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en mogelijk niet voor iedereen veilig zijn.

Effecten:

De effecten van 2-FA zijn vergelijkbaar met die van andere amfetaminen, zoals verhoogde energie, waakzaamheid en euforie. Andere effecten kunnen zijn:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwijde pupillen
 • Droge mond
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Angst en paranoia (bij hogere doses)

Duur:

De duur van de effecten van 2-FA is afhankelijk van de toedieningsweg. Voor oraal gebruik kunnen de effecten 4-6 uur aanhouden, terwijl voor insufflatie de effecten korter kunnen zijn en 2-3 uur aanhouden.

Bijwerkingen:

Net als andere amfetaminen kan 2-FA een reeks bijwerkingen veroorzaken, waaronder:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en overgeven
 • Angst en paranoia
 • Agitatie en agressie
 • Psychotische symptomen (bij hogere doseringen)

Het is belangrijk op te merken dat de langetermijneffecten van 2-FA niet bekend zijn en dat het niet wordt aanbevolen voor regelmatig of recreatief gebruik.

Achtergrond informatie:

2-FA werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren vijftig, maar werd pas in de jaren 2000 op grote schaal gebruikt, toen het populair werd als recreatieve drug. Het is in geen enkel land goedgekeurd voor medisch gebruik en is geclassificeerd als een Schedule I-medicijn in de Verenigde Staten, wat betekent dat het een hoog potentieel voor misbruik heeft en geen geaccepteerd medisch gebruik heeft.

Veelgestelde vragen:

Is 2-FA legaal?
Nee, 2-FA is in geen enkel land goedgekeurd voor medisch gebruik en is geclassificeerd als een Schedule I-medicijn in de Verenigde Staten.

Kan 2-FA verslavend zijn?
Ja, 2-FA heeft een hoog potentieel voor misbruik en verslaving.

Wat zijn de langetermijneffecten van 2-FA?
De langetermijneffecten van 2-FA zijn niet bekend en het wordt niet aanbevolen voor regelmatig of recreatief gebruik.

Conclusie:

Kortom, 2-FA is een synthetische verbinding die behoort tot de klasse van amfetaminen. Het wordt recreatief gebruikt vanwege zijn euforische en stimulerende effecten, maar er is weinig bekend over de langetermijneffecten van dit medicijn. Het is in geen enkel land goedgekeurd voor medisch gebruik en het gebruik ervan gaat gepaard met een reeks bijwerkingen en risico’s. Als u overweegt 2-FA te gebruiken, is het belangrijk om de dosering, effecten, duur en mogelijke bijwerkingen van het medicijn te begrijpen. Het is ook essentieel op te merken dat de doseringen die op sites als PsychonautWiki worden genoemd, niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en mogelijk niet voor iedereen veilig zijn. Bovendien wordt het, vanwege het hoge potentieel voor misbruik en verslaving, sterk aanbevolen om het gebruik van 2-FA voor recreatieve doeleinden te vermijden.

Als u of iemand die u kent worstelt met middelenmisbruik, zoek dan onmiddellijk professionele hulp. Verslaving is een chronische ziekte die langdurig beheer en ondersteuning vereist. De behandeling kan ontgifting, gedragstherapieën, medicamenteuze behandeling en steungroepen omvatten. Onthoud dat de meest effectieve manier om de schadelijke effecten van medicijnen zoals 2-FA te vermijden, is om ze in de eerste plaats nooit te gebruiken.

Kortom, 2-FA is een krachtig en potentieel gevaarlijk medicijn zonder goedgekeurd medisch gebruik. Het gebruik ervan gaat gepaard met een reeks bijwerkingen en risico’s, en de langetermijneffecten zijn niet goed begrepen. Hoewel het euforische en stimulerende effecten kan veroorzaken, is de potentiële schade die het kan aanrichten aanzienlijk. Het is essentieel om de dosering, effecten, duur en mogelijke bijwerkingen van het medicijn te begrijpen voordat u overweegt het te gebruiken. Zoek altijd professionele hulp als u of iemand die u kent kampt met middelenmisbruik.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto