Your Cart

Wat is 2-FEA? Effecten, dosering, duur, bijwerkingen, dosering

2-Fluor-N-ethylamfetamine, algemeen bekend als 2-FEA, is een minder bekende nieuwe stimulerende stof die behoort tot de amfetamineklasse. Het is een structureel analoog van amfetamine en deelt veel van zijn eigenschappen, waaronder stimulerende effecten op het centrale zenuwstelsel. 2-FEA is populair geworden onder onderzoekers en enthousiastelingen vanwege de psychoactieve effecten, die zijn beschreven als zowel recreatief als therapeutisch.

In dit artikel zullen we de effecten, dosering, duur en bijwerkingen van 2-FEA onderzoeken, evenals een doseringslijst vergelijkbaar met PsychonautWiki.

Wat zijn de effecten van 2-FEA?

De effecten van 2-FEA kunnen worden omschreven als stimulerend en euforisch, waarbij gebruikers meer energie, alertheid en gezelligheid ervaren. Er is ook gemeld dat de stof een gevoel van welzijn, vertrouwen en motivatie opwekt. Sommige gebruikers hebben een toename van creativiteit en productiviteit gemeld tijdens het gebruik van 2-FEA.

Bij hogere doses kan 2-FEA meer uitgesproken effecten hebben, waaronder een verhoogde hartslag, bloeddruk en lichaamstemperatuur. Gebruikers kunnen ook intense euforie ervaren, wat kan leiden tot risicovol gedrag en slechte besluitvorming.

Wat is de dosering van 2-FEA?

Zoals bij elke nieuwe stof, is het essentieel om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen als dat nodig is. De aanbevolen startdosis van 2-FEA is 30 mg, met een maximale aanbevolen dosis van 100 mg.

Het is van cruciaal belang op te merken dat de individuele gevoeligheid voor 2-FEA kan variëren en dat sommige gebruikers lagere of hogere doses nodig hebben om de gewenste effecten te bereiken. Het is ook essentieel om ten minste 2 uur te wachten tussen de doses om overdosering of bijwerkingen te voorkomen.

Wat is de duur van 2-FEA?

De duur van 2-FEA kan variëren afhankelijk van de dosis, toedieningsweg en individuele gevoeligheid. Bij orale inname kunnen de effecten van 2-FEA tussen 4-6 uur aanhouden, met piekeffecten die ongeveer 2-3 uur na inname optreden.

Insufflatie of snuiven van 2-FEA kan meer directe en intense effecten veroorzaken, met een kortere duur van 2-3 uur. Roken of verdampen van 2-FEA kan ook intensere effecten opleveren, met een kortere duur van 2-4 uur.

Wat zijn de bijwerkingen van 2-FEA?

Zoals bij alle nieuwe stoffen zijn de langetermijneffecten van 2-FEA onbekend en is er weinig onderzoek gedaan naar het veiligheidsprofiel. Er zijn echter enkele bijwerkingen op korte termijn gemeld, waaronder:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Slapeloosheid
 • Angst en agitatie
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en overgeven
 • Zweten en koude rillingen

Het is cruciaal op te merken dat hogere doses 2-FEA meer uitgesproken bijwerkingen kunnen veroorzaken, waaronder ernstige angst, paranoia en hallucinaties. Gebruikers moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van 2-FEA en vermijden om het te combineren met andere stoffen, waaronder alcohol.

Doseringslijst:

 • Drempel: 10-20 mg
 • Licht: 20-40 mg
 • Vaak: 40-60 mg
 • Sterk: 60-80 mg
 • Zwaar: 80-100 mg of meer

Veelgestelde vragen:

Vraag: Is 2-FEA legaal?
A: 2-FEA is een nieuwe stof en is in de meeste landen niet gereguleerd. Het is echter essentieel om op te merken dat de wettigheid van 2-FEA kan variëren, afhankelijk van uw land of staat. Het is belangrijk om uw lokale wetgeving te controleren voordat u 2-FEA koopt of gebruikt.

Vraag: Kan 2-FEA verslavend zijn?
A: 2-FEA is niet uitgebreid onderzocht vanwege zijn verslavende potentieel, maar zoals alle amfetaminen heeft het de potentie om verslavend te zijn. Gebruikers moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van 2-FEA en langdurig gebruik of misbruik vermijden.

Vraag: Kan 2-FEA worden gedetecteerd in drugstests?
A: 2-FEA wordt meestal niet opgenomen in standaard drugstests. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige gespecialiseerde drugstests de aanwezigheid van 2-FEA in het systeem kunnen detecteren.

Conclusie:

2-FEA is een nieuwe stof die populair is geworden onder onderzoekers en liefhebbers vanwege de psychoactieve effecten. Het is essentieel om voorzichtig te zijn bij het gebruik van 2-FEA, aangezien er weinig bekend is over het veiligheidsprofiel op lange termijn. Begin altijd met een lage dosis en verhoog deze geleidelijk naar behoefte, en vermijd de combinatie met andere middelen, waaronder alcohol. Als u bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van 2-FEA, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Vergeet niet om altijd veilig en geïnformeerd te blijven bij het verkennen van nieuwe stoffen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto