Your Cart

Wat is 25C-NBOH? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

25C-NBOH is een psychoactieve stof die tot de familie van de fenylethylamines behoort. Het is een afgeleide van de bekende drug 2C-C, die ook wel bekendstaat als nexus. 25C-NBOH is een relatief nieuwe drug die nog niet zo bekend is bij het grote publiek. Het is belangrijk om te weten wat de effecten, dosering en bijwerkingen zijn voordat je besluit deze drug te gebruiken.

Wat is 25C-NBOH?

25C-NBOH is een synthetische drug die vaak wordt gebruikt als psychedelisch middel. Het is een afgeleide van 2C-C en behoort tot de fenylethylamine klasse. Het middel wordt vaak in poedervorm verkocht en kan zowel oraal als nasale worden ingenomen.

Duur van 25C-NBOH

De duur van 25C-NBOH verschilt per persoon en hangt af van de hoeveelheid die is ingenomen. Over het algemeen duurt het 6 tot 8 uur voordat de effecten zijn uitgewerkt. Na het innemen van de drug duurt het ongeveer 30 tot 60 minuten voordat de effecten beginnen te werken.

Dosering van 25C-NBOH

De dosering van 25C-NBOH is afhankelijk van de ervaring van de gebruiker. Voor beginners wordt een dosering van 500 tot 750 microgram aangeraden. Voor meer ervaren gebruikers kan de dosering worden verhoogd tot 1000 tot 1500 microgram. Het is belangrijk om de dosering langzaam op te bouwen en nooit meer dan 2000 microgram per dag in te nemen.

Effecten van 25C-NBOH

De effecten van 25C-NBOH zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica. Gebruikers ervaren vaak een verhoogde gevoeligheid voor kleuren en geluiden. Ook kunnen ze een gevoel van euforie en verbondenheid met de omgeving ervaren. Sommige gebruikers ervaren ook visuele hallucinaties en veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte.

Bijwerkingen van 25C-NBOH

Net als bij andere drugs kunnen er bij het gebruik van 25C-NBOH ook bijwerkingen optreden. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn. Ook kan het gebruik van 25C-NBOH leiden tot angstgevoelens en paranoia. Het is belangrijk om te weten dat de bijwerkingen per persoon kunnen verschillen.

Veelgestelde vragen over 25C-NBOH

  1. Is 25C-NBOH legaal? Nee, 25C-NBOH is verboden in Nederland
  1. Kan ik verslaafd raken aan 25C-NBOH? Er is niet veel bekend over de verslavende eigenschappen van 25C-NBOH. Het is echter wel belangrijk om te weten dat het gebruik van deze drug gepaard kan gaan met risico’s en bijwerkingen. Daarom wordt het niet aangeraden om deze drug te gebruiken.

  2. Hoe kan ik het beste omgaan met de effecten van 25C-NBOH? Het is belangrijk om jezelf goed voor te bereiden voordat je 25C-NBOH gebruikt. Zorg ervoor dat je in een veilige en vertrouwde omgeving bent en dat je iemand bij je hebt die nuchter blijft. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken en goed te eten voordat je de drug inneemt.

Conclusie: 25C-NBOH is een relatief nieuwe drug die nog niet zo bekend is bij het grote publiek. Het is belangrijk om te weten wat de effecten, dosering en bijwerkingen zijn voordat je besluit deze drug te gebruiken. De duur van 25C-NBOH verschilt per persoon en de dosering is afhankelijk van de ervaring van de gebruiker. De effecten van 25C-NBOH zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica, maar het gebruik kan ook gepaard gaan met risico’s en bijwerkingen. Daarom wordt het niet aangeraden om deze drug te gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto