Your Cart

Wat is 25E-NBOH? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

25E-NBOH is een nieuwe psychoactieve stof die momenteel op de markt is. Het wordt vaak vergeleken met LSD, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. In dit artikel gaan we dieper in op wat 25E-NBOH precies is, hoe het werkt, welke doseringen veilig zijn, en wat de bijwerkingen zijn. We willen benadrukken dat het gebruik van 25E-NBOH illegaal is en potentieel gevaarlijk kan zijn. Het is belangrijk om deze informatie te lezen voordat je beslist om deze drug te proberen.

Wat is 25E-NBOH?

25E-NBOH is een chemische stof die behoort tot de familie van de 2C-drugs. Het is een psychedelische drug die vergelijkbaar is met LSD, maar ook enkele belangrijke verschillen heeft. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2011 en wordt sindsdien verkocht op de zwarte markt als een recreatieve drug. De drug wordt soms verkocht onder de namen “N-Bomb” of “Cimbi-27”.

Hoe werkt 25E-NBOH?

25E-NBOH werkt door de serotonine-receptoren in de hersenen te stimuleren. Het heeft vooral invloed op de 5-HT2A-receptor, die geassocieerd wordt met de psychedelische effecten van drugs zoals LSD en psilocybine. Het verhoogt ook de niveaus van dopamine, wat kan bijdragen aan de euforische en stimulerende effecten van de drug.

Duur

De duur van 25E-NBOH varieert afhankelijk van de dosering. Over het algemeen duurt het ongeveer 8-12 uur voordat de effecten volledig zijn uitgewerkt. Het kan echter enkele dagen duren voordat de gebruiker zich weer volledig normaal voelt.

Dosering

De dosering van 25E-NBOH is sterk afhankelijk van de individuele gevoeligheid van de gebruiker. Over het algemeen wordt aangenomen dat een dosering van 500-800 microgram (mcg) al tot intense effecten kan leiden. Hogere doseringen kunnen gevaarlijk zijn en zelfs leiden tot overdosering. Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en te beginnen met een lage dosis.

Effecten

De effecten van 25E-NBOH kunnen sterk variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid en dosering. Over het algemeen zijn de effecten vergelijkbaar met die van LSD, maar kunnen ze sterker zijn. Enkele veelvoorkomende effecten zijn onder andere:

 • Visuele hallucinaties, zoals vervormde vormen, kleuren en patronen
 • Euforie en gevoelens van geluk
 • Toegenomen energie en opwinding

Bijwerkingen

Hoewel 25E-NBOH een psychedelische drug is met potentieel positieve effecten, kan het ook negatieve bijwerkingen hebben. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn onder andere:

 • Angst en paranoia
 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Paniekaanvallen
 • Psychotische symptomen

Deze bijwerkingen kunnen ernstig zijn en zelfs leiden tot levensbedreigende situaties. Het is daarom belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en de doseringen te respecteren.

FAQs

 1. Is 25E-NBOH legaal?

Nee, 25E-NBOH is illegaal en wordt beschouwd als een gevaarlijke drug. Het bezit, de productie en de verkoop ervan zijn strafbaar.

 1. Is het veilig om 25E-NBOH te gebruiken?

Nee, het gebruik van 25E-NBOH is potentieel gevaarlijk en kan leiden tot ernstige bijwerkingen en overdosering.

 1. Hoe kan ik de bijwerkingen van 25E-NBOH verminderen?

Het verminderen van de dosering en het zorgen voor een veilige en rustige omgeving kan de bijwerkingen van 25E-NBOH helpen verminderen.

Conclusie

25E-NBOH is een nieuwe en potentieel gevaarlijke drug die momenteel op de zwarte markt wordt verkocht. Hoewel het vergelijkbaar is met LSD, heeft het enkele belangrijke verschillen en kan het ernstige bijwerkingen hebben. Het is belangrijk om deze informatie te lezen voordat je beslist om deze drug te proberen. Als je overweegt om psychedelische drugs te gebruiken, zoek dan professionele hulp en zorg voor een veilige en gecontroleerde omgeving. Blijf veilig en respecteer je lichaam en geest.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto