Wat is 25I-NBOMe (2C-I-NBOMe)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

25I-NBOMe (2C-I-NBOMe) is een synthetische drug die behoort tot de groep van fenethylamines. Het wordt vaak gebruikt als een vervanging voor LSD vanwege de visuele hallucinaties die het veroorzaakt. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2003 door Ralf Heim van de Vrije Universiteit van Berlijn.

25I-NBOMe is een zeer krachtige drug en kan gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier wordt gebruikt. Het is daarom belangrijk om alles te weten over deze drug, voordat je besluit het te gebruiken. In de volgende secties zullen we dieper ingaan op de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur

De duur van 25I-NBOMe is meestal tussen de 6 en 10 uur. Het begint meestal binnen 20-30 minuten na inname te werken en bereikt zijn hoogtepunt na ongeveer 2-3 uur. De effecten beginnen daarna geleidelijk af te nemen, maar het duurt nog enkele uren voordat de drug volledig is uitgewerkt.

Dosering

De dosering van 25I-NBOMe kan variëren van 200 tot 800 microgram. Het is echter zeer belangrijk om de dosering zorgvuldig te controleren, omdat het verschil tussen een normale dosis en een overdosis erg klein is. Het is daarom aan te raden om te beginnen met een lage dosis en deze langzaam op te bouwen.

Effecten

De effecten van 25I-NBOMe zijn vergelijkbaar met die van LSD, maar dan krachtiger. Het veroorzaakt visuele en auditieve hallucinaties, veranderde perceptie van tijd en ruimte, veranderingen in de stemming en veranderde gedachtepatronen. Sommige gebruikers melden ook een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een verhoogd gevoel van spirituele verbinding.

25I-NBOMe is illegaal een vervanger daarvoor is 2cb fly bestellen dat kan namelijk nog wel.

Bijwerkingen

25I-NBOMe heeft een aantal potentieel gevaarlijke bijwerkingen, waaronder:

 • Verhoogde bloeddruk en hartslag
 • Misselijkheid en braken
 • Verwardheid en paniekaanvallen
 • Krampen en spierstijfheid
 • Verlies van coördinatie
 • Paranoia en hallucinatie
 • Psychotische episodes
 • Overdosis en potentieel levensbedreigende reacties

Het is belangrijk om te onthouden dat deze bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van de persoon en de dosering. Het is daarom aan te raden om altijd de dosering zorgvuldig te controleren en ervoor te zorgen dat je de drug niet alleen gebruikt.

FAQs

 1. Is 25I-NBOMe legaal? Nee, 25I-NBOMe is in de meeste landen illegaal en wordt beschouwd als een gevaarlijke drug.

 2. Hoe kan ik mezelf veilig houden als ik 25I-NBOMe gebruik? Het is belangrijk om de dosering zorgvuldig te controleren, niet alleen te gebruiken en ervoor te zorgen dat je in een veilige omgeving bent met mensen die je vertrouwt.

 3. Wat is de beste manier om 25I-NBOMe in te nemen? 25I-NBOMe wordt meestal geconsumeerd door het op de tong te plaatsen of door het te slikken als een tablet. Het kan ook worden gerookt, maar dit is niet aan te raden vanwege de potentieel gevaarlijke bijwerkingen.

Conclusie

25I-NBOMe is een zeer krachtige synthetische drug die visuele hallucinaties veroorzaakt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het ook potentieel gevaarlijke bijwerkingen heeft en daarom moet worden gebruikt met de nodige voorzichtigheid en onder toezicht van een ervaren persoon. Als je besluit om 25I-NBOMe te gebruiken, zorg er dan voor dat je de dosering zorgvuldig controleert en in een veilige omgeving bent met mensen die je vertrouwt.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛