Your Cart

Wat is 2C-C? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-C behoort tot de groep van de fenethylamines en is een synthetische stof die bekend staat om zijn hallucinogene effecten. Het werd in de jaren ’70 ontwikkeld door Alexander Shulgin en is sindsdien gebruikt als een recreatieve drug. 2C-C staat ook wel bekend als N-(2-methoxybenzyl)-N-propyl-2,5-dimethoxyfenethylamine en wordt vaak vergeleken met LSD en andere psychedelische stoffen.

Duur

De duur van 2C-C is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dosering, de manier van inname en de individuele gevoeligheid van de gebruiker. Over het algemeen duurt een 2C-C trip ongeveer 6-8 uur, waarbij de piek vaak tussen de 2 en 4 uur ligt.

Dosering

De dosering van 2C-C is ook afhankelijk van de individuele gevoeligheid van de gebruiker. Over het algemeen wordt een dosis van 20-40 mg aanbevolen voor beginners, terwijl ervaren gebruikers soms wel tot 60 mg kunnen nemen. Het is belangrijk om op te merken dat het nemen van te veel 2C-C kan leiden tot ernstige bijwerkingen, dus het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en je aan de aanbevolen dosering te houden.

Effecten

2C-C heeft een breed scala aan effecten, waaronder visuele en auditieve hallucinaties, veranderingen in perceptie en gevoel van tijd, verhoogde emoties en gevoelens van euforie en empathie. Gebruikers melden vaak dat ze een verhoogd gevoel van verbondenheid en een diepere waardering voor muziek en kunst ervaren tijdens een 2C-C trip. Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van 2C-C sterk kunnen variëren tussen individuen en dat niet alle ervaringen positief zijn.

Bijwerkingen

Zoals bij elke drug, zijn er ook bijwerkingen verbonden aan het gebruik van 2C-C. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn onder andere verhoogde hartslag en bloeddruk, misselijkheid en braken, angst en paranoia, en slaapproblemen. In zeldzame gevallen kan het nemen van te veel 2C-C leiden tot ernstige complicaties, waaronder oververhitting en zelfs de dood. Het is belangrijk om verantwoordelijk te zijn en alleen 2C-C te gebruiken onder veilige omstandigheden en met de juiste voorzorgsmaatregelen.

FAQ’s

  1. Is 2C-C legaal? 2C-C is in de meeste landen illegaal en wordt beschouwd als een gecontroleerde stof. Het gebruik, de verkoop en de productie ervan zijn strafbaar.

  2. Kan 2C-C verslavend zijn? Er is momenteel geen bewijs dat 2C-C fysiek verslavend is, maar net als bij andere drugs kan het wel leiden tot psychologische afhankelijkheid en verslaving.

  3. Hoe kan ik de risico’s van 2C-C verminderen? De risico’s van 2C-C kunnen worden verminderd door het altijd onder veilige omstandigheden te gebruiken, de juiste dosering te nemen, en door te zorgen voor een goede set en setting. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet alleen bent tijdens een 2C-C trip en dat er iemand in de buurt is om je te helpen als dat nodig is.

Conclusie

2C-C is een krachtige en potentieel gevaarlijke stof die bekend staat om zijn hallucinogene effecten. Hoewel het gebruik van 2C-C soms als recreatief wordt beschouwd, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de duur, dosering, effecten en bijwerkingen ervan voordat je het probeert. Het is altijd het beste om voorzichtig te zijn en verantwoordelijk te handelen wanneer het gaat om het gebruik van drugs, en om alleen te experimenteren onder veilige en gecontroleerde omstandigheden.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto