Your Cart

Wat is 2C-P? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-P is een synthetische psychedelische drug die behoort tot de 2C-familie. Het is een sterk hallucinogeen en staat bekend om zijn langdurige effecten en intense visuele en mentale veranderingen. Omdat het een relatief nieuwe drug is, is er niet veel bekend over de effecten op lange termijn. In dit artikel bespreken we de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van 2C-P.

Duur

2C-P is een van de langst werkende psychedelica. De effecten beginnen meestal na 30-60 minuten na inname en kunnen wel 12-24 uur aanhouden. Dit betekent dat het een zeer intense en langdurige ervaring kan zijn. Het kan ook moeilijk zijn om te slapen, zelfs als de effecten lijken af te nemen.

Dosering

De dosering van 2C-P is zeer belangrijk en kan variëren afhankelijk van het individu en de kwaliteit van het product. Het is zeer potent en de juiste dosering kan het verschil maken tussen een leuke ervaring en een onaangename of gevaarlijke trip. Een typische dosering ligt tussen 6 en 12 mg, maar sommige gebruikers nemen tot 20 mg.

Effecten

2C-P staat bekend om zijn intense visuele effecten. Gebruikers kunnen patronen, kleuren en vormen zien die ze nog nooit eerder hebben gezien. De mentale effecten zijn ook zeer sterk en kunnen leiden tot veranderingen in de perceptie, gedachten en emoties. Sommige gebruikers melden spirituele ervaringen en diepe persoonlijke inzichten. Anderen hebben echter paniekaanvallen, angst en paranoia ervaren.

Bijwerkingen

Net als bij andere psychedelica kan 2C-P bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken en diarree. Hoofdpijn, vermoeidheid en spierpijn kunnen ook optreden. Het is belangrijk om te onthouden dat 2C-P een zeer krachtige drug is en dat er ernstigere bijwerkingen kunnen optreden, zoals hartkloppingen, hoge bloeddruk en zelfs psychotische symptomen.

FAQs

Wat is 2C-P?

2C-P is een synthetische psychedelische drug die behoort tot de 2C-familie.

Hoe lang duren de effecten van 2C-P?

De effecten van 2C-P kunnen wel 12-24 uur aanhouden.

Wat zijn de bijwerkingen van 2C-P?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken en diarree. Ernstigere bijwerkingen kunnen ook optreden, zoals hartkloppingen, hoge bloeddruk en psychotische symptomen.

Conclusie

2C-P is een krachtige en langwerkende psychedelische drug met intense visuele en mentale effecten. De duur en dosering van 2C-P zijn belangrijke factoren om een veilige en positieve ervaring te garanderen. Hoewel sommige gebruikers positieve effecten hebben gemeld, is het belangrijk om te onthouden dat de effecten van 2C-P sterk kunnen variëren tussen individuen en dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden. Daarom moet het gebruik van 2C-P altijd met voorzichtigheid en onder begeleiding gebeuren.

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van 2C-P, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over de risico’s en de juiste dosering. Praat met een deskundige op het gebied van drugs of een gezondheidsprofessional voordat je de beslissing neemt om 2C-P te gebruiken. Onthoud dat de veiligheid en gezondheid altijd voorop moeten staan en dat het gebruik van 2C-P geheel op eigen risico is.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto