Your Cart

Wat is 2C-T-2? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-T-2 is een psychedelische drug die behoort tot de 2C-klasse van verbindingen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 80 door Alexander Shulgin en werd later populair als een recreatieve drug. Het heeft vergelijkbare effecten als LSD en andere psychedelica, maar het heeft ook een aantal unieke eigenschappen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat 2C-T-2 is, hoe het wordt gebruikt, en de mogelijke effecten en bijwerkingen.

Wat is 2C-T-2?

2C-T-2 is een synthetische verbinding die behoort tot de klasse van 2C-verbindingen. Het is een psychedelische drug die een sterke invloed heeft op het bewustzijn en de perceptie. Het wordt vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden vanwege de hallucinogene effecten. De drug wordt meestal in poedervorm verkocht en kan oraal worden ingenomen of gerookt.

Duur

De effecten van 2C-T-2 beginnen meestal binnen 30-60 minuten na inname en duren ongeveer 4-6 uur. Het duurt langer dan andere psychedelica zoals LSD, die meestal 8-12 uur duren. De duur van de trip kan echter variëren afhankelijk van de dosis en individuele factoren.

Dosering

De dosering van 2C-T-2 kan variëren afhankelijk van de gebruiker en de gewenste effecten. Omdat de drug zeer potent is, wordt aangeraden om te beginnen met een lage dosis en deze geleidelijk te verhogen. De volgende doseringsrichtlijnen kunnen als een referentie worden gebruikt:

 • Licht: 5-10 mg
 • Gemiddeld: 10-20 mg
 • Sterk: 20-30 mg

Het is belangrijk op te merken dat de dosering van 2C-T-2 sterk afhankelijk is van individuele factoren, zoals leeftijd, gewicht, lengte en tolerantie.

Effecten

2C-T-2 heeft vergelijkbare effecten als andere psychedelica, zoals veranderingen in perceptie, gedachten en emoties. De effecten zijn echter uniek en kunnen variëren afhankelijk van de dosering en individuele factoren. Enkele van de effecten die men kan ervaren zijn:

 • Visuele hallucinaties
 • Veranderingen in kleur en helderheid van objecten
 • Veranderingen in tijd en ruimte perceptie
 • Verhoogd gevoel van creativiteit en inzicht
 • Verhoogde empathie en verbinding met anderen
 • Verhoogd bewustzijn van het zelf

Bijwerkingen

Hoewel 2C-T-2 voor sommigen een plezierige en interessante ervaring kan zijn, zijn er ook mogelijke bijwerkingen. De intensiteit van de bijwerkingen kan variëren afhankelijk van de dosering en individuele factoren. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van 2C-T-2:

 • Misselijkheid en braken
 • Angst en paniek
 • Paranoia en verwarring
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Geheugenverlies

In sommige gevallen kunnen de bijwerkingen ernstiger zijn en leiden tot medische noodsituaties. Daarom wordt het gebruik van 2C-T-2 niet aanbevolen voor mensen met een geschiedenis van psychische aandoeningen, hartaandoeningen of andere medische aandoeningen.

FAQs

 1. Is 2C-T-2 legaal?

2C-T-2 is een illegale drug en wordt niet erkend als een medicijn in de meeste landen. Het bezit, de verkoop en het gebruik van 2C-T-2 kan leiden tot juridische vervolging.

 1. Wat zijn de verschillen tussen 2C-T-2 en LSD?

Hoewel beide drugs psychedelische effecten hebben, zijn er enkele verschillen. 2C-T-2 heeft bijvoorbeeld een kortere duur dan LSD, maar kan een intensere trip veroorzaken. Bovendien heeft 2C-T-2 een hoger risico op bijwerkingen en is het minder bekend dan LSD.

 1. Kan 2C-T-2 verslavend zijn?

Er is weinig bekend over de verslavende eigenschappen van 2C-T-2, maar het wordt niet beschouwd als een verslavende drug zoals opioïden of stimulerende middelen.

Conclusie

2C-T-2 is een psychedelische drug met unieke effecten en bijwerkingen. Het gebruik van deze drug kan leiden tot intense hallucinogene ervaringen, maar het brengt ook een risico op bijwerkingen met zich mee. Voordat je besluit om 2C-T-2 te gebruiken, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de duur, dosering, effecten en bijwerkingen. Overweeg ook om te praten met een medische professional om te bepalen of het veilig is voor jou om deze drug te gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto