Your Cart

Wat is 2C-T-21? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-T-21 is een psychedelische stof die behoort tot de familie van de 2C-verbindingen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 80 van de vorige eeuw en heeft sindsdien de interesse van veel mensen gewekt vanwege de unieke effecten die het heeft op het menselijk bewustzijn. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat 2C-T-21 is, hoe het wordt gebruikt, de effecten die het kan veroorzaken en de bijwerkingen die ermee gepaard kunnen gaan.

Wat is 2C-T-21?

2C-T-21 is een psychedelische stof die structuurlijkt op mescaline, een natuurlijk voorkomende stof in sommige cactussen. Het behoort tot de familie van de 2C-verbindingen, die bekend staan om hun psychedelische effecten. 2C-T-21 werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1985 door Alexander Shulgin, een beroemde chemicus die bekend staat om zijn onderzoek naar psychedelica.

2C-T-21 wordt meestal verkocht als een poeder of kristal, en kan worden ingenomen via de mond, genomen als een pil, of opgelost in een vloeistof en gedronken. Het wordt beschouwd als een “research chemical” omdat het niet is goedgekeurd voor medisch gebruik en niet is gereguleerd door overheidsinstanties.

Duur en dosering

De duur van 2C-T-21 kan variëren afhankelijk van de dosis en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen kan de duur van de effecten variëren van 4 tot 10 uur. De dosering van 2C-T-21 kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals tolerantie, gewicht en individuele gevoeligheid voor de stof. Het is belangrijk om een ​​veilige dosis te nemen en de aanbevolen doseringsrichtlijnen te volgen om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Effecten

De effecten van 2C-T-21 kunnen zeer intens zijn en kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Hier zijn enkele veelvoorkomende effecten van 2C-T-21:

 • Hallucinaties
 • Veranderingen in perceptie van kleur en geluid
 • Verhoogde creativiteit en verbeeldingskracht
 • Toegenomen empathie
 • Veranderingen in het bewustzijn van tijd en ruimte
 • Verhoogde introspectie en zelfreflectie

Bijwerkingen

Het is belangrijk om te weten dat 2C-T-21 potentieel gevaarlijk kan zijn en bijwerkingen kan veroorzaken. Sommige van de bijwerkingen van 2C-T-21 zijn onder meer:

 • Angst en paniekaanvallen
 • Verwarring en desoriëntatie
 • Paranoia en hallucinaties van de angstige aard
 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Slaapproblemen

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze bijwerkingen kunnen toenemen bij hogere doseringen en dat het nemen van 2C-T-21 gevaarlijk kan zijn voor mensen met een voorgeschiedenis van psychische aandoeningen, hartaandoeningen of andere gezondheidsproblemen.

FAQ’s

 1. Is 2C-T-21 legaal?

2C-T-21 is een niet-gereguleerde stof en is niet legaal voor menselijk gebruik. Het wordt beschouwd als een “research chemical” en het is illegaal om het te verkopen, te bezitten of te gebruiken voor menselijke consumptie.

 1. Hoe lang blijft 2C-T-21 in mijn systeem?

De exacte tijd dat 2C-T-21 in uw systeem blijft, kan variëren afhankelijk van factoren zoals uw gewicht, metabolisme en de hoeveelheid die u hebt ingenomen. Over het algemeen kan 2C-T-21 binnen enkele dagen uit uw systeem worden geëlimineerd.

 1. Is 2C-T-21 verslavend?

Er is momenteel geen bewijs dat suggereert dat 2C-T-21 verslavend is. Het wordt echter beschouwd als een potentieel gevaarlijke stof en het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik ervan.

Conclusie

2C-T-21 is een potentieel gevaarlijke psychedelische stof die niet is goedgekeurd voor menselijk gebruik en niet is gereguleerd door de overheid. Het kan intense effecten veroorzaken, maar kan ook bijwerkingen en risico’s met zich meebrengen. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van 2C-T-21, is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het volgen van de aanbevolen doseringsrichtlijnen en het vermijden van gebruik als u een voorgeschiedenis heeft van psychische aandoeningen of andere gezondheidsproblemen. Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat u begint met het nemen van nieuwe stoffen en wees u bewust van de risico’s.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto