Wat is 2C-T-4? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-T-4 is een synthetische stof die behoort tot de 2C-familie van psychedelische middelen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin en beschreven in zijn boek “PiHKAL” (Phenethylamines I Have Known And Loved). 2C-T-4 staat bekend om zijn psychedelische effecten, waaronder visuele vervormingen en een veranderde perceptie van tijd.

Hoe werkt 2C-T-4?

2C-T-4 werkt door het beïnvloeden van de serotonine-receptoren in de hersenen. Het verhoogt de activiteit van deze receptoren, wat leidt tot veranderingen in de perceptie, stemming en gedachten van de gebruiker. Het is vergelijkbaar met andere psychedelische middelen, zoals LSD en psilocybine, maar heeft zijn eigen unieke effecten.

Dosering van 2C-T-4

De dosering van 2C-T-4 varieert sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals lichaamsgewicht, tolerantie en ervaring met psychedelica. Over het algemeen wordt een dosis tussen de 15 en 25 milligram aanbevolen voor een milde tot matige trip. Een hogere dosis kan leiden tot intensere effecten, maar brengt ook meer risico’s met zich mee.

Duur van 2C-T-4

De duur van 2C-T-4 kan sterk variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van de dosis. Over het algemeen duurt een trip met 2C-T-4 tussen de 6 en 10 uur. Na de trip kan het nog enkele uren duren voordat de gebruiker zich weer volledig normaal voelt.

Effecten van 2C-T-4

De effecten van 2C-T-4 zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. De gebruiker kan visuele vervormingen ervaren, zoals kleuren die feller lijken en objecten die van vorm veranderen. Daarnaast kan de gebruiker een veranderde perceptie van tijd ervaren en kan er een gevoel van verbondenheid ontstaan met de omgeving en andere mensen.

Bijwerkingen van 2C-T-4

Het gebruik van 2C-T-4 kan ook bijwerkingen met zich meebrengen. Gebruikers kunnen zich bijvoorbeeld angstig of verward voelen tijdens de trip. Daarnaast kan het gebruik van 2C-T-4 ook fysieke bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, hoofdpijn en een verhoogde hartslag. Er zijn ook gevallen bekend waarbij 2C-T-4 leidde tot psychotische symptomen en paniekaanvallen.

Veiligheid en risico’s van 2C-T-4

Het gebruik van 2C-T-4 brengt verschillende risico’s met zich mee. Het is bijvoorbeeld moeilijk om de zuiverheid en dosering van de stof te controleren, waardoor het risico op een overdosis toeneemt. Daarnaast kan het gebruik van 2C-T-4 leiden tot psychische problemen, zoals angststoornissen en depressie.

Het is ook belangrijk om te weten dat 2C-T-4 een verboden stof is in veel landen, waaronder Nederland. Het bezit, de handel en de productie van 2C-T-4 is strafbaar en kan leiden tot juridische consequenties.

Veelgestelde vragen over 2C-T-4

  1. Is 2C-T-4 hetzelfde als andere psychedelica? Hoewel 2C-T-4 vergelijkbaar is met andere psychedelica, heeft het zijn eigen unieke effecten.

  2. Hoe lang duurt een trip met 2C-T-4? De duur van een trip met 2C-T-4 varieert, maar duurt over het algemeen tussen de 6 en 10 uur.

  3. Wat zijn de bijwerkingen van 2C-T-4? Mogelijke bijwerkingen van 2C-T-4 zijn onder meer angst, verwardheid, misselijkheid en hoofdpijn.

Conclusie

2C-T-4 is een psychedelische stof die vergelijkbaar is met andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. Het kan leiden tot visuele vervormingen, een veranderde perceptie van tijd en een gevoel van verbondenheid met de omgeving en andere mensen. Het gebruik van 2C-T-4 brengt echter ook risico’s met zich mee, zoals bijwerkingen en juridische consequenties. Het is belangrijk om de dosering te controleren en verantwoordelijk om te gaan met het gebruik van deze stof.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛