Your Cart

Wat is 2C-T-7? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-T-7 is een synthetische verbinding die in de jaren ’80 van de vorige eeuw werd ontdekt door Alexander Shulgin, een beroemde farmacoloog en chemicus die bekend staat om zijn onderzoek naar psychedelica. Het is een psychoactieve stof die wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden, en die vaak wordt vergeleken met andere hallucinogene verbindingen zoals LSD of psilocybine.

Het wordt meestal verkocht in de vorm van een poeder of capsule, en kan oraal worden ingenomen. De effecten van 2C-T-7 beginnen meestal binnen 30-60 minuten na inname en kunnen tot wel 12 uur aanhouden.

Duur

De duur van 2C-T-7 is sterk afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid. Over het algemeen kunnen de effecten tot wel 12 uur aanhouden. Het duurt meestal ongeveer 30-60 minuten voordat de effecten beginnen, en de piek van de ervaring vindt plaats na ongeveer 3-5 uur.

Dosering

De juiste dosering van 2C-T-7 is van cruciaal belang om de gewenste effecten te bereiken en bijwerkingen te voorkomen. Het is belangrijk om te benadrukken dat 2C-T-7 een potentieel gevaarlijke stof is, en dat het nemen van te veel of een verkeerde dosis kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Over het algemeen wordt een dosis van 10-20 mg aanbevolen voor beginners, terwijl ervaren gebruikers tot 40 mg kunnen nemen. Hogere doses kunnen leiden tot intense hallucinaties en verlies van realiteit, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn.

Effecten

De effecten van 2C-T-7 zijn vergelijkbaar met die van andere hallucinogene verbindingen zoals LSD of psilocybine. Gebruikers melden vaak visuele en auditieve hallucinaties, evenals veranderingen in perceptie, emoties en gedachten.

Andere veelvoorkomende effecten zijn onder meer:

 • Euforie en gelukzaligheid
 • Verhoogde creativiteit
 • Veranderingen in de manier waarop kleuren worden waargenomen
 • Verhoogde hartslag

Bijwerkingen

Hoewel 2C-T-7 recreatief wordt gebruikt, zijn er ook verschillende bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van deze stof. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Misselijkheid en braken
 • Duizeligheid en desoriëntatie
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Angst en paranoia
 • Verwardheid en verlies van realiteit

In zeldzame gevallen kunnen gebruikers ook last hebben van ernstige bijwerkingen, zoals hartaanvallen, beroertes, epileptische aanvallen of zelfs overlijden. Daarom is voorzichtigheid geboden bij het gebruik van 2C-T-7, en wordt het niet aanbevolen voor mensen met een voorgeschiedenis van hartaandoeningen, epilepsie of psychische stoornissen.

FAQ’s

 1. Is 2C-T-7 legaal? Nee, 2C-T-7 is illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland. Het wordt beschouwd als een Schedule I-stof, wat betekent dat het geen medische toepassingen heeft en een hoog risico op misbruik en verslaving heeft.
 2. Kan 2C-T-7 verslavend zijn? Hoewel er weinig onderzoek is gedaan naar de verslavende eigenschappen van 2C-T-7, wordt het beschouwd als een potentieel verslavende stof vanwege de krachtige hallucinogene effecten en de neiging van sommige gebruikers om terug te keren naar de drug voor een meer intensieve ervaring.
 3. Hoe kan ik de kans op bijwerkingen verminderen? Om de kans op bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het doseren van 2C-T-7 en om alleen te gebruiken onder begeleiding van een ervaren gebruiker. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een veilige en ontspannen omgeving tijdens het gebruik en om te vermijden te mengen met andere drugs of alcohol.

Conclusie

2C-T-7 is een potentieel gevaarlijke psychoactieve stof die wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden. Hoewel het vergelijkbaar is met andere hallucinogene verbindingen zoals LSD of psilocybine, heeft het ook verschillende bijwerkingen en kan het leiden tot ernstige gezondheidsproblemen bij onjuist gebruik. Als je besluit om 2C-T-7 te gebruiken, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen onder begeleiding van een ervaren gebruiker te gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto