Your Cart

Wat is 2C-TFM? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

2C-TFM is een psychedelische stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in de jaren 90. Het behoort tot de familie van de 2C-stoffen, waarvan sommige bekend staan om hun visuele en introspectieve effecten. 2C-TFM is echter een van de meest krachtige leden van deze familie, en het wordt over het algemeen beschouwd als een van de meest intense psychedelica die er bestaan.

Wat is 2C-TFM?

2C-TFM is een synthetische stof die behoort tot de 2C-familie van psychedelische drugs. Het is een sterk hallucinogeen en kan een breed scala aan visuele en introspectieve effecten veroorzaken. De chemische naam van 2C-TFM is 2,5-dimethoxy-4-(trifluoromethyl)fenethylamine. Het wordt soms ook wel omschreven als ‘Blue Mystic’ vanwege de blauwe kleur die de stof kan hebben.

Duur en dosering

De duur van 2C-TFM kan variëren afhankelijk van de dosering en de individuele reactie van de gebruiker. Over het algemeen duurt de trip tussen de 6 en 10 uur. De dosering kan sterk variëren, afhankelijk van de gewenste effecten en de ervaring van de gebruiker. Een typische dosering varieert van 10 tot 25 milligram. Hogere doseringen kunnen leiden tot nog intensere ervaringen, maar deze kunnen ook leiden tot meer bijwerkingen.

Effecten

De effecten van 2C-TFM kunnen sterk variëren afhankelijk van de dosering en de individuele reactie van de gebruiker. Sommige van de meest voorkomende effecten zijn:

 • Visuele veranderingen: Gebruikers melden vaak dat kleuren helderder en intenser lijken en dat voorwerpen kunnen vervormen en bewegen.

 • Mentale veranderingen: 2C-TFM kan leiden tot een veranderd bewustzijn, waardoor gebruikers zich meer verbonden voelen met hun omgeving of hun innerlijke gedachten en gevoelens.

 • Fysieke effecten: Gebruikers melden vaak een verhoogde hartslag en bloeddruk, een verhoogde lichaamstemperatuur en een verhoogde bloedsuikerspiegel.

Bijwerkingen

Net als bij andere psychedelica zijn er ook bij 2C-TFM enkele bijwerkingen mogelijk. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde angst en paranoia
 • Verwarring en desoriëntatie
 • Vermoeidheid en uitputting
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk

Het is belangrijk om op te merken dat de ernst en frequentie van bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van de dosering, de omgeving en de individuele reactie van de gebruiker.

FAQs

 1. Is 2C-TFM legaal? In sommige landen is 2C-TFM nog steeds legaal, maar in de meeste landen is het illegaal. Het is belangrijk om de wetgeving in jouw land te raadplegen voordat je besluit om deze stof te gebruiken.

 2. Is 2C-TFM verslavend? Er is geen bewijs dat 2C-TFM verslavend is. Het is echter belangrijk om op te merken dat psychedelica potentieel gevaarlijk kunnen zijn en dat het belangrijk is om verstandig en verantwoordelijk om te gaan met het gebruik ervan.

 3. Kan 2C-TFM gevaarlijk zijn? Ja, 2C-TFM kan potentieel gevaarlijk zijn. Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en om in een veilige en vertrouwde omgeving te trippen.

Conclusie

2C-TFM is een krachtige psychedelische stof die een breed scala aan effecten kan veroorzaken. Het is belangrijk om te onthouden dat deze stof potentieel gevaarlijk kan zijn en dat het belangrijk is om verantwoordelijk om te gaan met het gebruik ervan. Als je besluit om 2C-TFM te gebruiken, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over de dosering, effecten en bijwerkingen, en dat je in een veilige en vertrouwde omgeving tript.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto