Your Cart

Wat is 2mmc? A-Z Informatie

2mmc research chemical, ook bekend als 2-methylmethcathinone, is een synthetisch cathinon dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen onder recreatieve drugsgebruikers. De chemische structuur van 2mmc is vergelijkbaar met die van mephedrone en andere cathinonen, die bekend staan om hun stimulerende en euforische effecten.

Ondanks dat het een relatief nieuwe stof is, is er een toenemende belangstelling voor de effecten van 2mmc, zowel positief als negatief. In dit artikel zullen we de eigenschappen van 2mmc-onderzoekschemicaliën, de effecten en de legaliteit ervan onderzoeken.

Wat is 2mmc research chemical?

2mmc research chemical is een synthetisch stimulerend middel dat behoort tot de klasse van de cathinongeneesmiddelen. Het is ook bekend als 2-methylmethcathinon en de molecuulformule is C11H15NO. Het is structureel vergelijkbaar met mephedrone en andere cathinonen, die bekend staan om hun stimulerende effecten.

2mmc research chemical wordt vaak verkocht als poeder of in capsules en kan oraal, nasaal of via injectie worden ingenomen. Het wordt vaak gebruikt als recreatieve drug en zou euforische en stimulerende effecten hebben.

Effecten van 2mmc research chemical

De effecten van 2mmc research chemical kunnen variëren, afhankelijk van de dosis, de wijze van toediening en de individuele tolerantie. Enkele van de gerapporteerde effecten van 2mmc zijn:

 • Euforie
 • Verhoogde gezelligheid en spraakzaamheid
 • Meer energie en alertheid
 • Verminderde eetlust
 • Verwijde pupillen
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk

Het is echter belangrijk op te merken dat er ook verschillende negatieve effecten verbonden zijn aan het gebruik van 2mmc research chemical. Enkele hiervan zijn:

 • Spanning
 • Paranoia
 • Slapeloosheid
 • Misselijkheid en overgeven
 • Spierkrampen en spasmen
 • Hoofdpijn

Het is ook vermeldenswaard dat de langetermijneffecten van het gebruik van 2mmc-onderzoekschemicaliën grotendeels onbekend zijn, aangezien er beperkt onderzoek naar de stof is gedaan.

Legaliteit van 2mmc research chemical

In de meeste landen is 2mmc research chemical een gereguleerde stof en het bezit, de verspreiding en het gebruik ervan is illegaal. In de Verenigde Staten wordt 2mmc-onderzoeksstof geclassificeerd als een Schedule I-gereguleerde stof, wat betekent dat het een hoog potentieel voor misbruik heeft en geen geaccepteerd medisch gebruik heeft.

In sommige landen wordt 2mmc-onderzoekchemicalie echter niet specifiek vermeld als een gereguleerde stof, wat ertoe heeft geleid dat het op de zwarte markt verkrijgbaar is. Dit heeft geleid tot bezorgdheid over het potentieel voor misbruik en het gebrek aan regelgeving rond de stof.

Conclusie

2mmc research chemical is een synthetisch cathinon dat qua structuur en effecten vergelijkbaar is met andere stimulerende middelen zoals mephedrone. Hoewel het populair is geworden onder recreatieve drugsgebruikers, gaat het gebruik ervan gepaard met een reeks negatieve effecten en is het in de meeste landen illegaal.

Het is belangrijk op te merken dat er nog veel onbekend is over 2mmc research chemical, en verder onderzoek is nodig om de eigenschappen en effecten ervan volledig te begrijpen. Tot die tijd wordt individuen geadviseerd om het gebruik van de stof te vermijden vanwege de potentiële risico’s en het gebrek aan regelgeving.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto