Your Cart

Wat is 3-FPM? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

3-FPM, ook wel bekend als 3-Fluorophenmetrazine, is een designerdrug die vaak wordt gebruikt als stimulerend middel. Het is een structuuranaloog van fenmetrazine, een medicijn dat vroeger werd gebruikt als eetlustremmer en als stimulerend middel bij de behandeling van obesitas en ADHD. 3-FPM wordt vaak vergeleken met andere stimulerende middelen, zoals amfetaminen en cocaïne. Hoewel 3-FPM momenteel nog legaal is, is het gebruik ervan niet zonder risico’s. In dit artikel bespreken we alle belangrijke aspecten van 3-FPM.

Duur van 3-FPM

De duur van 3-FPM varieert afhankelijk van de dosering en de manier van gebruik. Over het algemeen duurt de werking van 3-FPM tussen de 4 en 6 uur. Dit is echter slechts een schatting en de werking kan korter of langer duren, afhankelijk van verschillende factoren.

Dosering van 3-FPM

De dosering van 3-FPM varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de tolerantie van de gebruiker, de gewenste effecten en de manier van gebruik. Over het algemeen wordt een dosering van 30-50 mg aanbevolen voor een milde stimulerende werking. Een dosering van 50-100 mg kan leiden tot een meer intensieve werking. Het is belangrijk om op te merken dat hogere doseringen niet alleen het risico op bijwerkingen vergroten, maar ook de kans op verslaving.

Effecten van 3-FPM

De effecten van 3-FPM worden vaak omschreven als stimulerend, euforisch en verhoogde alertheid. Gebruikers melden dat ze zich meer energiek en gefocust voelen, terwijl vermoeidheid en slaperigheid worden verminderd. Andere effecten kunnen zijn:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verlies van eetlust
 • Droge mond
 • Verwijde pupillen
 • Verhoogde seksuele prikkeling
 • Verhoogde sociale interactie

Bijwerkingen van 3-FPM

Hoewel 3-FPM als een relatief veilige drug wordt beschouwd, zijn er wel bijwerkingen die kunnen optreden. Deze bijwerkingen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering en de gevoeligheid van de gebruiker. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Zweten
 • Angstgevoelens
 • Verwardheid
 • Psychotische symptomen, zoals hallucinaties en paranoia
 • Hartkloppingen
 • Verhoogd risico op verslaving en afhankelijkheid

Het is belangrijk om te benadrukken dat de bijwerkingen van 3-FPM kunnen variëren en dat sommige gebruikers geen last zullen hebben van bijwerkingen.

Hoe kan 3-FPM worden gebruikt?

3-FPM kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het roken, snuiven of slikken van de drug. Het meest voorkomende gebruik is echter via orale inname, wat betekent dat de drug wordt ingenomen in de vorm van een capsule of tablet. Het is belangrijk om te benadrukken dat het roken of snuiven van 3-FPM de kans op bijwerkingen verhoogt en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

FAQs over 3-FPM

 1. Is 3-FPM legaal?

Op dit moment is 3-FPM nog legaal, maar het is belangrijk om op te merken dat de wetgeving met betrekking tot designerdrugs vaak verandert.

 1. Kan 3-FPM leiden tot verslaving?

Ja, net als bij andere stimulerende middelen kan het gebruik van 3-FPM leiden tot verslaving en afhankelijkheid.

 1. Kan 3-FPM worden gebruikt in combinatie met andere drugs?

Nee, het wordt sterk afgeraden om 3-FPM te gebruiken in combinatie met andere drugs, aangezien dit de kans op bijwerkingen vergroot.

Conclusie

Hoewel 3-FPM als een relatief veilige drug wordt beschouwd, is het belangrijk om op te merken dat het gebruik ervan niet zonder risico’s is. Het is cruciaal om de juiste dosering te gebruiken en de drug niet te gebruiken in combinatie met andere drugs. Bovendien kunnen bijwerkingen optreden, dus het is van essentieel belang om de risico’s zorgvuldig af te wegen voordat je 3-FPM gaat gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto