Your Cart

Wat is 3-HO-PCE? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

3-HO-PCE is een dissociatieve drug die behoort tot de arylcyclohexylamines. Het is een chemische stof die nog niet zo lang geleden is ontdekt en daarom is er nog maar weinig bekend over de werking en de effecten op het menselijk lichaam. Het wordt vaak gebruikt als vervanger voor bekendere drugs zoals ketamine of PCP.

Hoewel 3-HO-PCE nog niet zo bekend is, wordt het wel steeds populairder onder gebruikers van designer drugs. Het is namelijk een krachtige drug met een langdurige werking. Maar het is wel belangrijk om te weten dat er nog weinig onderzoek is gedaan naar de effecten en bijwerkingen van deze drug. Gebruik het daarom altijd met de nodige voorzichtigheid.

3-HO-PCE kopen?

Op onze website kunt u tot heden 3-HO-PCE kopen voor onderzoek doeleinden.

Duur van de werking van 3-HO-PCE

Een van de opvallende kenmerken van 3-HO-PCE is de lange duur van de werking. Het duurt namelijk veel langer voordat de effecten afnemen dan bij vergelijkbare drugs zoals ketamine of PCP. De werking van 3-HO-PCE begint meestal binnen 30 tot 60 minuten na inname en kan tot wel 6 tot 8 uur aanhouden.

Dosering van 3-HO-PCE

Als je besluit om 3-HO-PCE te gebruiken, is het belangrijk om de juiste dosering te kiezen. Omdat het een nieuwe drug is, is het lastig om exacte doseringsrichtlijnen te geven. Het is daarom verstandig om met een kleine dosering te beginnen en deze langzaam op te bouwen. Een gebruikelijke startdosering is 5 mg tot 10 mg. Na een uur kun je eventueel een hogere dosis nemen.

Het is belangrijk om te weten dat de dosering sterk afhankelijk is van verschillende factoren, zoals lichaamsgewicht, ervaring met drugs en tolerantie. Gebruik daarom altijd de laagst mogelijke dosering.

Effecten van 3-HO-PCE

3-HO-PCE is een dissociatieve drug en heeft vergelijkbare effecten als ketamine of PCP. De drug veroorzaakt een gevoel van afstand tussen lichaam en geest en kan leiden tot een veranderde perceptie van tijd en ruimte. Gebruikers kunnen zich voelen alsof ze buiten hun lichaam treden en in een andere dimensie terechtkomen.

Andere effecten van 3-HO-PCE kunnen zijn:

 • Euforie en verhoogde creativiteit
 • Veranderingen in visuele en auditieve waarneming
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verlies van coördinatie en evenwicht
 • Verstoring van het kortetermijngeheugen
 • Misselijkheid en braken

Het is belangrijk om te onthouden dat de effecten van 3-HO-PCE sterk kunnen verschillen per persoon. Ook kan de ervaring anders zijn bij verschillende doseringen. Het is daarom belangrijk om de drug altijd met de nodige voorzichtigheid te gebruiken en goed op je lichaam te letten.

Bijwerkingen van 3-HO-PCE

Zoals bij alle drugs kunnen er bijwerkingen optreden bij het gebruik van 3-HO-PCE. De bijwerkingen zijn sterk afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Angst en paranoia
 • Verlies van geheugen
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Duizeligheid en hoofdpijn
 • Misselijkheid en braken

Het is belangrijk om te weten dat er nog weinig bekend is over de langetermijneffecten van 3-HO-PCE. Het gebruik van deze drug kan daarom risico’s met zich meebrengen. Gebruik de drug daarom altijd met de nodige voorzichtigheid.

Veelgestelde vragen over 3-HO-PCE

 1. Is 3-HO-PCE legaal? Op dit moment is 3-HO-PCE nog niet verboden in Nederland. Dit kan in de toekomst echter veranderen, omdat het een nieuwe designer drug is.

 2. Hoe lang blijft 3-HO-PCE in mijn lichaam? De exacte duur van de werking en eliminatie van 3-HO-PCE is nog niet bekend. Het is wel bekend dat de drug langzaam wordt afgebroken door de lever en de nieren.

 3. Kan ik verslaafd raken aan 3-HO-PCE? Het is mogelijk om verslaafd te raken aan 3-HO-PCE, vooral bij frequent en langdurig gebruik. Het is daarom belangrijk om de drug alleen te gebruiken wanneer dit echt nodig is.

Conclusie

3-HO-PCE is een nieuwe designer drug die steeds populairder wordt. De drug heeft vergelijkbare effecten als ketamine of PCP en heeft een lange duur van werking. Het is echter belangrijk om te weten dat er nog weinig bekend is over de effecten en bijwerkingen van deze drug. Gebruik 3-HO-PCE daarom altijd met de nodige voorzichtigheid en volg de doseringsrichtlijnen goed op. Als je vragen hebt over deze drug, raadpleeg dan altijd een arts of deskundige op het gebied van verslaving.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto