Your Cart

Wat is 3-Me-PCPy? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

3-Me-PCPy, ook wel bekend als 3-Methyl-PCPy, is een dissociatieve anesthetica en een NMDA-receptorantagonist. Deze stof behoort tot de klasse van arylcyclohexylamines (ACH’s), die bekend staan om hun psychedelische en dissociatieve effecten. In dit artikel gaan we dieper in op wat 3-Me-PCPy is, wat de effecten en bijwerkingen zijn, en hoe je het veilig kunt gebruiken.

Wat is 3-Me-PCPy?

3-Me-PCPy is een chemische stof die behoort tot de klasse van arylcyclohexylamines. Het is een dissociatieve anesthetica en een NMDA-receptorantagonist. Dit betekent dat het de werking van de NMDA-receptor in de hersenen blokkeert, wat leidt tot dissociatieve en psychedelische effecten. 3-Me-PCPy is een relatief nieuwe stof en er is nog niet veel bekend over de lange termijn effecten en veiligheid.

Duur

De duur van 3-Me-PCPy verschilt per persoon en dosering. Over het algemeen duurt het effect van 3-Me-PCPy tussen de 6 en 8 uur. Dit kan echter langer duren als je hogere doseringen gebruikt.

Dosering

De dosering van 3-Me-PCPy is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je ervaring met psychedelica en dissociatieven, je lichaamsgewicht en je tolerantie voor de stof. Over het algemeen wordt aangeraden om te beginnen met een lage dosering van 5 tot 10 milligram. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je de dosering geleidelijk verhogen tot maximaal 40 milligram.

Effecten

De effecten van 3-Me-PCPy kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van de dosering en je persoonlijke gevoeligheid. Enkele veelvoorkomende effecten zijn:

 • Euforie en een gevoel van welzijn
 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Hallucinaties en visuele veranderingen
 • Verlies van motorische controle en coördinatie
 • Veranderingen in het bewustzijn en de persoonlijkheid

Het is belangrijk om op te merken dat 3-Me-PCPy een potentieel gevaarlijke stof is en dat de effecten onvoorspelbaar kunnen zijn. Overmatig gebruik kan leiden tot negatieve effecten, waaronder angst, paranoia en paniekaanvallen.

Bijwerkingen

Net als bij andere psychedelica en dissociatieven kunnen de bijwerkingen van 3-Me-PCPy variëren en zijn afhankelijk van de dosering en persoonlijke gevoeligheid. Enkele veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid en overgeven
 • Hoofdpijn
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Duizeligheid en licht gevoel in het hoofd
 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Angst en paranoia

Het is belangrijk om te onthouden dat 3-Me-PCPy een potentieel gevaarlijke stof is en dat het gebruik ervan kan leiden tot ernstige bijwerkingen. Het is daarom aan te raden om voorzichtig te zijn en de stof alleen te gebruiken onder begeleiding van een ervaren en betrouwbare bron.

Veilig gebruik

Als je besluit 3-Me-PCPy te gebruiken, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende richtlijnen:

 • Begin met een lage dosering en verhoog deze geleidelijk totdat je het gewenste effect bereikt hebt.
 • Zorg voor een veilige en comfortabele omgeving zonder afleidingen of stressfactoren.
 • Gebruik de stof niet als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je lijdt aan een ernstige medische aandoening.
 • Combineer de stof niet met andere middelen, inclusief alcohol, medicijnen of andere psychedelica.
 • Zorg ervoor dat je altijd iemand bij je hebt die nuchter is en kan helpen als er iets misgaat.
 • Houd er rekening mee dat de effecten van 3-Me-PCPy lang kunnen aanhouden en dat je mogelijk niet in staat bent om te functioneren tijdens deze periode.

FAQs

 1. Is 3-Me-PCPy legaal? Antwoord: Nee, 3-Me-PCPy is momenteel niet legaal in Nederland en de meeste andere landen.

 2. Kan ik 3-Me-PCPy kopen op het internet? Antwoord: Ja, 3-Me-PCPy is verkrijgbaar op sommige online marktplaatsen. Het is echter aan te raden om voorzichtig te zijn bij het kopen van deze stof, aangezien de kwaliteit en zuiverheid niet gegarandeerd kunnen worden.

 3. Wat moet ik doen als ik te veel 3-Me-PCPy heb gebruikt? Antwoord: Als je te veel 3-Me-PCPy hebt gebruikt en last hebt van negatieve effecten, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Vertel de medische professionals welke stof je hebt gebruikt en in welke hoeveelheden.

Conclusie

3-Me-PCPy is een potentieel gevaarlijke stof met dissociatieve en psychedelische effecten. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze stof en om rekening te houden met de richtlijnen voor veilig gebruik. Als je besluit om 3-Me-PCPy te gebruiken, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over de dosering, effecten en bijwerkingen. Onthoud dat het gebruik van 3-Me-PCPy risico’s met zich meebrengt en dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen veiligheid en gezondheid.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto