Your Cart

Wat is 3-MeO-PCMo? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

3-MeO-PCMo is een psychoactieve stof die behoort tot de dissociatieve drugs en die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden onder de recreatieve druggebruikers. Het wordt vaak verkocht onder verschillende namen zoals Methoxetamine of MXE, maar deze namen verwijzen meestal naar andere soorten dissociatieve drugs. In dit artikel richten we ons op 3-MeO-PCMo, dat nog steeds relatief onbekend is en daarom vaak verkeerd begrepen wordt.

Wat is 3-MeO-PCMo?

3-MeO-PCMo is een dissociatieve drug die behoort tot de arylcyclohexylamine klasse van stoffen. Het is een analoog van PCP (Fencyclidine) en heeft vergelijkbare effecten als andere dissociatieve drugs zoals ketamine of DXM (Dextromethorphan). 3-MeO-PCMo heeft een sterke invloed op het bewustzijn en de perceptie, wat kan leiden tot veranderde gedachten, emoties en gewaarwordingen. Het is belangrijk om te weten dat 3-MeO-PCMo een zeer krachtige drug is en daarom moet het met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt.

Duur:
De duur van 3-MeO-PCMo kan variëren afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid voor de drug. Over het algemeen begint het effect na ongeveer 20-30 minuten na inname en duurt het ongeveer 4-6 uur. Na de piek van het effect neemt de intensiteit van de effecten af en wordt de gebruiker langzaam weer nuchter.

Dosering:
De juiste dosering is erg belangrijk bij het gebruik van 3-MeO-PCMo, omdat het een zeer krachtige drug is en een verkeerde dosering kan leiden tot ernstige bijwerkingen. De aanbevolen dosering ligt tussen de 5 en 10 milligram voor beginners. Het is belangrijk om te weten dat 3-MeO-PCMo snel tolerantie opbouwt en dat hogere doseringen leiden tot ernstigere effecten en risico’s.

Effecten:
De effecten van 3-MeO-PCMo zijn vergelijkbaar met andere dissociatieve drugs, maar kunnen sterk variëren afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid. De meest voorkomende effecten zijn:

 • Euforie
 • Gevoel van ontspanning
 • Veranderde waarneming van tijd en ruimte
 • Veranderde emoties en gedachten
 • Hallucinaties
 • Desoriëntatie
 • Veranderingen in de hartslag en bloeddruk
 • Verstoring van het evenwicht

Bijwerkingen:
Zoals bij elke drug zijn er ook bijwerkingen verbonden aan het gebruik van 3-MeO-PCMo. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verwardheid
 • Angst
 • Paranoia
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Desoriëntatie

Het is belangrijk om te weten dat hogere doseringen en langdurig gebruik van 3-MeO-PCMo kunnen leiden tot ernstige en langdurige bijwerkingen, waaronder neurologische schade en psychische problemen.

FAQs:

 1. Is 3-MeO-PCMo legaal? Nee, 3-MeO-PCMo is in de meeste landen verboden en wordt beschouwd als een illegale drug.
 2. Hoe kan ik veilig gebruik maken van 3-MeO-PCMo? Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en de drug alleen te gebruiken in een veilige omgeving onder toezicht van een betrouwbare persoon. Gebruik de drug niet als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je een hartaandoening of andere medische aandoeningen hebt.
 3. Hoe kan ik de bijwerkingen van 3-MeO-PCMo verminderen? Om de bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en de drug alleen in een veilige omgeving te gebruiken. Drink voldoende water en vermijd het gebruik van andere drugs of alcohol terwijl je 3-MeO-PCMo gebruikt.

Conclusie: 3-MeO-PCMo is een krachtige dissociatieve drug die sterke effecten kan veroorzaken op het bewustzijn en de perceptie. Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en de drug alleen te gebruiken onder toezicht van een betrouwbare persoon. Hoewel 3-MeO-PCMo potentieel gevaarlijk kan zijn, kan het ook nuttig zijn voor onderzoekers en therapeuten bij het bestuderen van de werking van het menselijk brein. Het is echter van groot belang om de risico’s en bijwerkingen van 3-MeO-PCMo te begrijpen en te vermijden om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto