Wat is 3,4-CTMP (3,4-DCMP)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

3,4-CTMP (3,4-DCMP) is een stof die vooral bekend is als research chemical en is nog niet officieel goedgekeurd voor medisch gebruik. Het behoort tot de groep van psychostimulantia en is vergelijkbaar met methylfenidaat (Ritalin) en amfetamine. In dit artikel zullen we meer leren over 3,4-CTMP (3,4-DCMP), waaronder de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is 3,4-CTMP (3,4-DCMP)?

3,4-CTMP (3,4-DCMP) is een stimulerend middel dat vooral bekend is onder de naam Clopen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1961 en wordt vaak gebruikt als research chemical. Het behoort tot de groep van psychostimulantia en is vergelijkbaar met methylfenidaat (Ritalin) en amfetamine.

3,4-CTMP (3,4-DCMP) werkt door het verhogen van de concentratie van neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline en serotonine in de hersenen. Het heeft een stimulerend effect en kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, waaronder aandacht, focus en geheugen.

Duur van 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

De duur van 3,4-CTMP (3,4-DCMP) kan variëren afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid. Over het algemeen heeft het een langere werkingsduur dan methylfenidaat en kan het tot 8-12 uur duren voordat het volledig is uitgewerkt.

Dosering van 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

Het is belangrijk om op te merken dat 3,4-CTMP (3,4-DCMP) nog niet officieel is goedgekeurd voor medisch gebruik en alleen als research chemical verkrijgbaar is. Dit betekent dat er geen aanbevolen doseringen zijn vastgesteld en het gebruik ervan kan leiden tot onvoorspelbare resultaten.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om te beginnen met een lage dosering en deze langzaam op te bouwen totdat het gewenste effect wordt bereikt. De doseringen kunnen variëren tussen 5-20 mg, afhankelijk van de individuele gevoeligheid en de gewenste effecten.

Effecten van 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

De effecten van 3,4-CTMP (3,4-DCMP) zijn vergelijkbaar met die van methylfenidaat (Ritalin) en amfetamine. Het heeft een stimulerend effect op de hersenen en kan

verhoogde energie, alertheid en verbeterde cognitieve functies veroorzaken. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de concentratie, aandacht en het verminderen van vermoeidheid.

Sommige gebruikers melden dat 3,4-CTMP (3,4-DCMP) ook kan leiden tot een verhoogd gevoel van euforie en een verminderde eetlust. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angstgevoelens.

Bijwerkingen van 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

Net als andere stimulerende middelen, kan het gebruik van 3,4-CTMP (3,4-DCMP) ook leiden tot verschillende bijwerkingen. Sommige van de mogelijke bijwerkingen zijn onder andere:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Slapeloosheid
 • Verlies van eetlust en gewichtsverlies
 • Misselijkheid en overgeven
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Angstgevoelens en paranoia
 • Verhoogde agressie en irritatie

Het is ook belangrijk om op te merken dat 3,4-CTMP (3,4-DCMP) een potentieel verslavend middel kan zijn. Langdurig en frequent gebruik kan leiden tot tolerantie, afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen bij het stoppen.

Risico’s van 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

Aangezien 3,4-CTMP (3,4-DCMP) nog niet officieel is goedgekeurd voor medisch gebruik, zijn er nog steeds veel onbekende risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Omdat het vooral als research chemical wordt gebruikt, is het ook moeilijk om de zuiverheid en kwaliteit van de stof te controleren.

Langdurig en frequent gebruik kan leiden tot verschillende gezondheidsrisico’s, waaronder hartproblemen, lever- en nierbeschadiging en psychische problemen. Het gebruik van 3,4-CTMP (3,4-DCMP) kan ook leiden tot een verhoogd risico op ongevallen en letsel als gevolg van verhoogde impulsiviteit en agressie.

FAQ’s over 3,4-CTMP (3,4-DCMP)

 1. Is 3,4-CTMP (3,4-DCMP) legaal? Het is momenteel niet gereguleerd in veel landen, waardoor het legaal kan worden verkocht en gekocht. Het is echter nog steeds belangrijk om op te merken dat het gebruik ervan potentieel gevaarlijk kan zijn en kan leiden tot verschillende gezondheidsrisico’s.

 2. Wat is de beste manier om 3,4-CTMP (3,4-DCMP) te gebruiken? Er is geen veilige manier om 3,4-CTMP (3,4-DCMP) te gebruiken, aangezien het nog niet officieel is goedgekeurd voor medisch gebruik. Het wordt aanbevolen om volledig te vermijden of alleen te gebruiken onder toezicht van een professionele zorgverlener.

 1. Hoe lang blijft 3,4-CTMP (3,4-DCMP) in het lichaam? De duur van 3,4-CTMP (3,4-DCMP) in het lichaam kan variëren afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid. Over het algemeen kan het tot 8-12 uur duren voordat het volledig is uitgewerkt.

 2. Wat zijn de tekenen van verslaving aan 3,4-CTMP (3,4-DCMP)? Tekenen van verslaving kunnen onder meer zijn: een sterk verlangen naar de stof, het ervaren van ontwenningsverschijnselen bij het stoppen, het gebruik van steeds hogere doses en het verwaarlozen van andere activiteiten en verantwoordelijkheden vanwege het gebruik.

Conclusie

3,4-CTMP (3,4-DCMP) is een stimulerend middel dat vooral bekend is als research chemical en nog niet officieel is goedgekeurd voor medisch gebruik. Het heeft een vergelijkbaar effect als methylfenidaat en amfetamine en kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies. Het gebruik ervan kan echter ook leiden tot verschillende bijwerkingen en gezondheidsrisico’s, evenals verslaving. Het wordt sterk aanbevolen om volledig te vermijden of alleen te gebruiken onder toezicht van een professionele zorgverlener.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛