Your Cart

Wat is 4-AcO-DiPT? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4-AcO-DiPT is een synthetische tryptamine die voor het eerst werd gesynthetiseerd door de chemicus Alexander Shulgin in de jaren 90. Het is een analoog van psilocine, de psychoactieve stof die van nature voorkomt in paddo’s. 4-AcO-DiPT wordt soms gebruikt als een vervanger voor paddo’s, omdat het soortgelijke effecten heeft.

4-AcO-DiPT behoort tot de categorie van de nieuwe psychoactieve stoffen (NPS). Deze stoffen worden ook wel designer drugs genoemd en zijn synthetische verbindingen die vaak niet illegaal zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat 4-AcO-DiPT in sommige landen wel illegaal kan zijn en dat het gebruik ervan kan leiden tot gezondheidsrisico’s.

Dosering en Duur

Als je besluit 4-AcO-DiPT te gebruiken, is het belangrijk om de dosering en duur van de effecten te begrijpen. De juiste dosering hangt af van verschillende factoren, zoals je gewicht, tolerantie en ervaring met psychedelische stoffen.

Over het algemeen wordt aangenomen dat een dosis van 10-20 mg oraal wordt ingenomen. De effecten beginnen meestal binnen 20-60 minuten na inname en duren ongeveer 4-6 uur.

Effecten

De effecten van 4-AcO-DiPT zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica, zoals paddo’s en LSD. De stof kan hallucinaties, veranderingen in de perceptie en een verhoogd gevoel van verbondenheid met anderen veroorzaken. Andere effecten kunnen zijn:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwijde pupillen
 • Veranderingen in de emotionele toestand
 • Gevoel van euforie en welzijn
 • Versterking van zintuiglijke ervaringen

Bijwerkingen

Hoewel 4-AcO-DiPT een potentieel therapeutisch middel kan zijn, kan het ook bijwerkingen hebben. Sommige van deze bijwerkingen kunnen zijn:

 • Angst en paranoia
 • Misselijkheid en braken
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verstoring van het slaappatroon

Het is ook belangrijk om op te merken dat 4-AcO-DiPT niet geschikt is voor iedereen en dat het gebruik ervan kan leiden tot gezondheidsrisico’s. Zo kan het gebruik van 4-AcO-DiPT bijvoorbeeld psychotische symptomen veroorzaken bij mensen die al aanleg hebben voor psychische stoornissen.

Veiligheid en Risico’s
Het is belangrijk om de veiligheid en risico’s van 4-AcO-DiPT te begrijpen voordat je besluit om deze stof te gebruiken. Het is bijvoorbeeld onbekend hoe deze stof precies werkt en wat de langetermijneffecten kunnen zijn. Bovendien kan het gebruik van 4-AcO-DiPT gevaarlijk zijn wanneer het wordt gecombineerd met andere drugs of alcohol.

Als je besluit 4-AcO-DiPT te gebruiken, is het belangrijk om verantwoordelijk te zijn en jezelf te beschermen. Zorg ervoor dat je de juiste dosering gebruikt en dat je alleen gebruikt in een veilige omgeving met mensen die je vertrouwt. Als je merkt dat je last krijgt van bijwerkingen of ongewenste effecten, stop dan direct met het gebruik van de stof.

FAQs
Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over 4-AcO-DiPT:

 1. Is 4-AcO-DiPT legaal? Het antwoord op deze vraag hangt af van het land waarin je woont. In sommige landen, zoals Nederland, is 4-AcO-DiPT niet illegaal, terwijl het in andere landen wel illegaal kan zijn.

 2. Hoe lang blijft 4-AcO-DiPT in je systeem? De exacte duur van de detectie van 4-AcO-DiPT in je systeem is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering en de frequentie van gebruik. Over het algemeen blijft de stof echter enkele dagen tot een week in je systeem.

 3. Kan 4-AcO-DiPT verslavend zijn? Er is momenteel niet veel bekend over de verslavende potentie van 4-AcO-DiPT. Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van elke drug, inclusief 4-AcO-DiPT, risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om verantwoordelijk te zijn.

Conclusie
4-AcO-DiPT is een synthetische tryptamine die soms wordt gebruikt als een psychedelische drug. De effecten en bijwerkingen van deze stof zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica. Het is belangrijk om de juiste dosering en duur van de effecten te begrijpen en om verantwoordelijk te zijn als je besluit 4-AcO-DiPT te gebruiken. Bovendien is het belangrijk om de veiligheid en risico’s van deze stof te begrijpen en om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto