Your Cart

Wat is 4-AcO-PiPT? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4-AcO-PiPT is een synthetische verbinding die tot de tryptamine klasse behoort en ontwikkeld is door David E. Nichols in de jaren 90. Het is een analoog van psilocine, de werkzame stof in paddo’s. In vergelijking met psilocine heeft 4-AcO-PiPT echter een andere chemische structuur en andere effecten op het lichaam en de geest.

4-AcO-PiPT wordt beschouwd als een research chemical en is nog niet officieel gereguleerd in veel landen. Het is belangrijk om te vermelden dat het gebruik van 4-AcO-PiPT risico’s met zich meebrengt en alleen mag worden gebruikt onder toezicht van een professional.

Duur van 4-AcO-PiPT

De duur van 4-AcO-PiPT kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de manier van inname en de gevoeligheid van de persoon. Over het algemeen duurt het effect van 4-AcO-PiPT tussen de 4 en 6 uur. Na deze periode neemt de intensiteit van de effecten af.

Dosering van 4-AcO-PiPT

De dosering van 4-AcO-PiPT is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke gevoeligheid, de gewenste intensiteit van de effecten en de manier van inname. Er is momenteel geen consensus over de ideale dosering van 4-AcO-PiPT. Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met een lage dosis en deze geleidelijk te verhogen, totdat de gewenste effecten worden bereikt.

Effecten van 4-AcO-PiPT

4-AcO-PiPT kan verschillende effecten hebben op het lichaam en de geest. Enkele van de meest voorkomende effecten zijn:

 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Veranderingen in perceptie en bewustzijn
 • Verhoogde emoties en gevoelens van verbondenheid
 • Veranderingen in gedachten en stemming
 • Verhoogde creativiteit en verbeeldingskracht

Het is belangrijk om te vermelden dat de effecten van 4-AcO-PiPT sterk kunnen variëren van persoon tot persoon en afhankelijk zijn van de dosering en de manier van inname.

Bijwerkingen van 4-AcO-PiPT

Net als andere psychoactieve stoffen kan 4-AcO-PiPT enkele bijwerkingen hebben. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid en braken
 • Angst en paranoia
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verstoorde slaapcyclus en slaapproblemen
 • Verhoogde gevoeligheid voor licht en geluid

Het is belangrijk om te vermelden dat de bijwerkingen van 4-AcO-PiPT sterk kunnen variëren van persoon tot persoon en afhankelijk zijn van de dosering en de manier van inname.

Frequently Asked Questions (FAQs)

 1. Wat is de beste manier om 4-AcO-PiPT in te nemen? Er is geen consensus over de beste manier om 4-AcO-PiPT in te nemen. Sommige mensen nemen het oraal in, terwijl anderen het roken of snuiven. Het is belangrijk om te vermelden dat de manier van inname invloed kan hebben op de intensiteit en duur van de effecten.
 2. Is 4-AcO-PiPT legaal? 4-AcO-PiPT is in veel landen nog niet officieel gereguleerd en wordt beschouwd als een research chemical. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het gebruik van 4-AcO-PiPT risico’s met zich meebrengt en alleen mag worden gebruikt onder toezicht van een professional.
 3. Kan 4-AcO-PiPT verslavend zijn? Er is momenteel geen bewijs dat 4-AcO-PiPT verslavend is. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het gebruik van 4-AcO-PiPT risico’s met zich meebrengt en alleen mag worden gebruikt onder toezicht van een professional.

Conclusie

4-AcO-PiPT is een synthetische verbinding die tot de tryptamine klasse behoort en ontwikkeld is door David E. Nichols in de jaren 90. Het heeft vergelijkbare effecten als psilocine, de werkzame stof in paddo’s, maar heeft een andere chemische structuur en andere effecten op het lichaam en de geest. De duur, dosering, effecten en bijwerkingen van 4-AcO-PiPT kunnen sterk variëren van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de manier van inname en de gevoeligheid van de persoon. Het is belangrijk om te vermelden dat het gebruik van 4-AcO-PiPT risico’s met zich meebrengt en alleen mag worden gebruikt onder toezicht van een professional.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto