Your Cart

Wat is 4-HO-MALT? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4-HO-MALT is een stof die behoort tot de klasse van tryptamines en wordt vaak gebruikt als een psychedelisch middel. Deze stof heeft ook andere toepassingen, zoals een antidepressivum. In dit artikel zullen we meer in detail bespreken over wat 4-HO-MALT is, de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van deze stof.

Wat is 4-HO-MALT?

4-HO-MALT, voluit 4-hydroxy-N-methyl-N-allyltryptamine, is een psychoactieve stof die valt onder de klasse van tryptamines. Het is een structurele analogon van psilocine, een stof die voorkomt in bepaalde paddenstoelen en bekend staat om zijn psychedelische effecten. Net als psilocine, is 4-HO-MALT een serotonine receptor agonist en heeft het een invloed op de serotonine levels in de hersenen.

Duur en dosering van 4-HO-MALT:

De duur en dosering van 4-HO-MALT zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, gewicht en tolerantie van de gebruiker. Over het algemeen wordt een dosering van 10-20 mg 4-HO-MALT aanbevolen voor beginners. Deze dosering kan worden verhoogd tot 25-30 mg voor meer ervaren gebruikers. De duur van de effecten van 4-HO-MALT varieert tussen de 4 en 6 uur.

Effecten van 4-HO-MALT:

De effecten van 4-HO-MALT kunnen variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen zijn de volgende effecten bekend:

 • Gevoelens van euforie en gelukzaligheid
 • Veranderingen in de waarneming van tijd en ruimte
 • Hallucinaties en visuele verstoringen
 • Versterkte emoties en gevoelens
 • Verhoogde creativiteit en introspectie

Bijwerkingen van 4-HO-MALT:

Net als bij elk ander psychoactief middel, zijn er ook bijwerkingen verbonden aan 4-HO-MALT. Deze bijwerkingen kunnen variëren van persoon tot persoon en kunnen onder andere zijn:

 • Misselijkheid en overgeven
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Angst en paranoia
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwardheid en desoriëntatie

FAQs:

 1. Is 4-HO-MALT legaal? 4-HO-MALT is momenteel niet illegaal in Nederland, maar het is wel belangrijk om te weten dat de wetgeving rond psychoactieve stoffen snel kan veranderen.
 2. Is 4-HO-MALT verslavend? Er is momenteel geen bewijs dat 4-HO-MALT verslavend is, maar het is belangrijk om te onthouden dat elk psychoactief middel potentieel verslavend kan zijn.
 1. Kan 4-HO-MALT gevaarlijk zijn? Net als bij elk ander psychoactief middel, brengt ook het gebruik van 4-HO-MALT risico’s met zich mee. Overdosering kan leiden tot ernstige complicaties en het is belangrijk om altijd verantwoord om te gaan met deze stof.
 2. Hoe kan ik 4-HO-MALT het beste gebruiken? Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van 4-HO-MALT. Zorg ervoor dat je de stof koopt bij een betrouwbare bron en volg altijd de aanbevolen dosering op.

Conclusie:

4-HO-MALT is een psychoactieve stof die vaak wordt gebruikt als een psychedelisch middel. Hoewel het gebruik van deze stof enige risico’s met zich meebrengt, zijn de effecten ervan zeer interessant en kunnen ze leiden tot verhoogde creativiteit en introspectie. Het is echter belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en verantwoord om te gaan met deze stof, om zo de mogelijke risico’s te minimaliseren. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om meer te weten te komen over wat 4-HO-MALT is, de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van deze stof.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto