Your Cart

Wat is 4-Methylaminorex (4-MAR)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4-Methylaminorex (4-MAR) is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de amfetamineklasse. Het werd in de jaren ’60 ontwikkeld als een potentieel medicijn voor gewichtsverlies en als een behandeling voor narcolepsie, maar het werd nooit goedgekeurd voor medisch gebruik. 4-MAR wordt vaak verkocht onder verschillende straatnamen, waaronder “Ice”, “White Rush” en “U4Euh”. Het gebruik van 4-MAR kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs tot de dood. In dit artikel bespreken we wat 4-Methylaminorex (4-MAR) is, de dosering en duur van het gebruik, de effecten en bijwerkingen, en enkele veelgestelde vragen over deze drug.

Wat is 4-Methylaminorex (4-MAR)?

4-Methylaminorex (4-MAR) is een synthetische stimulerende drug die behoort tot de amfetamineklasse. Het werd in de jaren ’60 ontwikkeld als een potentieel medicijn voor gewichtsverlies en als een behandeling voor narcolepsie, maar het werd nooit goedgekeurd voor medisch gebruik. 4-MAR wordt vaak verkocht onder verschillende straatnamen, waaronder “Ice”, “White Rush” en “U4Euh”. Het is een kristalachtig poeder dat meestal wordt gesnoven, maar het kan ook worden ingeslikt of geïnjecteerd.

Dosering en duur van gebruik

Er is geen veilige dosering van 4-Methylaminorex (4-MAR). Zelfs kleine hoeveelheden kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs tot de dood. De duur van de effecten van 4-MAR is afhankelijk van de dosis, de manier waarop het wordt gebruikt en de persoonlijke tolerantie van de gebruiker. Bij inname duurt het meestal 8-10 uur voordat de effecten beginnen af te nemen.

Effecten van 4-Methylaminorex (4-MAR)

De effecten van 4-Methylaminorex (4-MAR) zijn vergelijkbaar met die van andere stimulerende middelen, zoals cocaïne en methamfetamine. Gebruikers kunnen een verhoogde hartslag en bloeddruk, verhoogde lichaamstemperatuur, verminderde eetlust en gevoelens van opwinding ervaren. Langdurig gebruik kan leiden tot paranoia, hallucinaties en psychose.

Bijwerkingen van 4-Methylaminorex (4-MAR)

Het gebruik van 4-Methylaminorex (4-MAR) kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder:

  • Hartfalen
  • Beroerte
  • Verhoogd risico op bloedingen
  • Schade aan de lever, nieren en longen
  • Psychische aandoeningen zoals paranoia, hallucinaties en psychose
  • Hoge bloeddruk en hartslag

Veelgestelde vragen over 4-Methylaminorex (4-MAR)

  1. Is 4-Methylaminorex (4-MAR) legaal? Nee, 4-Methylaminorex (4-MAR) is illegaal en wordt beschouwd als een gevaarlijke drug.

  2. Hoe kan ik mezelf beschermen tegen de gevaren van 4-Methylaminorex (4-MAR)? De beste manier om jezelf te beschermen tegen de gevaren van 4-Methylaminorex (4-MAR) is om het niet te gebruiken. Als je ervoor kiest om drugs te gebruiken, zorg er dan voor dat je jezelf goed informeert over de risico’s en dat je altijd voorzichtig bent.

  3. Wat moet ik doen als ik vermoed dat iemand 4-Methylaminorex (4-MAR) gebruikt? Als je vermoedt dat iemand 4-Methylaminorex (4-MAR) gebruikt, is het belangrijk om hulp te zoeken. Praat met de persoon over je zorgen en stel voor om professionele hulp te zoeken. Als je denkt dat de persoon in gevaar is, bel dan onmiddellijk de hulpdiensten.

Conclusie

4-Methylaminorex (4-MAR) is een gevaarlijke drug die leidt tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood. Er is geen veilige dosering en het gebruik ervan moet worden vermeden. Het is belangrijk om jezelf goed te informeren over de risico’s van drugsgebruik en om altijd voorzichtig te zijn. Als je vermoedt dat iemand 4-Methylaminorex (4-MAR) gebruikt, zoek dan onmiddellijk hulp. Het is belangrijk om te onthouden dat drugsgebruik nooit zonder risico is en dat het altijd beter is om een ​​gezonde en nuchtere levensstijl te leiden.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto