Your Cart

Wat is 4-PO-DET (Ethocybin)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4-PO-DET, ook bekend als Ethocybin, is een psychedelische stof die valt onder de tryptamine-klasse. Het wordt vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden vanwege de hallucinogene effecten die het kan veroorzaken. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over 4-PO-DET, inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is 4-PO-DET?

4-PO-DET is een stof die chemisch gezien verwant is aan psilocybine, de actieve stof in paddo’s. 4-PO-DET behoort tot de tryptamine-klasse, wat betekent dat het een stof is die qua chemische structuur vergelijkbaar is met de neurotransmitter serotonine. 4-PO-DET kan worden ingedeeld in de grotere klasse van psychedelische stoffen, omdat het hallucinogene effecten kan veroorzaken.

Dosering van 4-PO-DET

De juiste dosering van 4-PO-DET hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewicht van de gebruiker, de tolerantie voor psychedelische stoffen en de gewenste ervaring. Over het algemeen wordt aanbevolen om met een lage dosering te beginnen en geleidelijk op te bouwen tot het gewenste effect wordt bereikt.

 • Een lage dosering van 4-PO-DET is ongeveer 10-15 milligram.
 • Een gemiddelde dosering ligt tussen de 15-25 milligram.
 • Een hoge dosering kan oplopen tot 30-40 milligram.

Het is belangrijk om te onthouden dat het nemen van te veel 4-PO-DET kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Effecten van 4-PO-DET

De effecten van 4-PO-DET kunnen sterk variëren, afhankelijk van de dosering en de persoonlijke ervaring van de gebruiker. Over het algemeen worden de volgende effecten gerapporteerd:

 • Veranderde perceptie van de realiteit, met inbegrip van verhoogde kleurintensiteit en vervormde beelden.
 • Een gevoel van verbondenheid met de wereld om ons heen.
 • Verhoogde creativiteit en verbeeldingskracht.
 • Een gevoel van euforie en gelukzaligheid.
 • Tijd- en ruimtedistorsies.
 • Veranderde zintuiglijke ervaringen, zoals verhoogde gevoeligheid voor aanraking en geluid.

Bijwerkingen van 4-PO-DET (vervolg)

 • Braken
 • Diarree
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Angst of paniekaanvallen
 • Verwardheid en paranoia
 • Slechte coördinatie en balans

Het is belangrijk om te onthouden dat deze bijwerkingen kunnen worden verergerd als de gebruiker te veel 4-PO-DET inneemt. Als je deze stof wilt gebruiken, is het belangrijk om dit voorzichtig te doen en de dosering langzaam op te bouwen.

Duur van 4-PO-DET

De duur van 4-PO-DET kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de lichaamschemie van de gebruiker en de manier waarop de stof wordt ingenomen. Over het algemeen kunnen de effecten van 4-PO-DET tot 6-8 uur duren, hoewel sommige gebruikers melden dat de effecten tot 10 uur kunnen aanhouden.

Hoe 4-PO-DET te gebruiken

4-PO-DET kan op verschillende manieren worden ingenomen, waaronder:

 • Oraal: 4-PO-DET kan worden ingenomen in de vorm van capsules, tabletten of poeders. Het wordt meestal ingenomen door te slikken, maar sommige gebruikers kiezen ervoor om het poeder te mengen met water of sap en het vervolgens te drinken.
 • Gerookt: sommige gebruikers kiezen ervoor om 4-PO-DET te roken door het poeder op te lossen en het vervolgens te verdampen. Dit kan echter zeer gevaarlijk zijn en is niet aan te raden.
 • Gesnoven: 4-PO-DET kan ook worden gesnoven in poedervorm. Dit kan echter zeer pijnlijk zijn en kan leiden tot irritatie van de neus en andere bijwerkingen.

Het is belangrijk om te onthouden dat 4-PO-DET illegaal is in veel landen en dat het bezit en gebruik ervan strafbaar kan zijn.

Veiligheid en risico’s van 4-PO-DET

Hoewel 4-PO-DET over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Omdat 4-PO-DET een krachtige psychedelische stof is, kan het leiden tot ernstige bijwerkingen en zelfs psychologische trauma’s. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van 4-PO-DET en alleen te gebruiken onder toezicht van ervaren en vertrouwde gebruikers.

Veelgestelde vragen over 4-PO-DET

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over 4-PO-DET:

Wat is het verschil tussen 4-PO-DET en psilocybine? 4-PO-DET is een synthetische stof die vergelijkbaar is met psilocybine, de actieve stof in paddo’s. Het belangrijkste verschil is dat 4-PO-DET een chemisch geproduceerde stof is, terwijl psilocybine een natuurlijk voorkomende stof is die wordt aangetroffen in verschillende soorten paddenstoelen.

Is 4-PO-DET legaal? 4-PO-DET is illegaal in veel landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. In sommige landen is het echter legaal of semi-legaal.

Is 4-PO-DET veilig? Hoewel 4-PO-DET over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen er bijwerkingen optreden. Het is belangrijk om de dosering langzaam op te bouwen en alleen te gebruiken onder toezicht van ervaren gebruikers.

Conclusie

4-PO-DET (Ethocybin) is een krachtige psychedelische stof die hallucinogene effecten kan veroorzaken. Hoewel het over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er risico’s verbonden aan het gebruik ervan en is het belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen te gebruiken onder toezicht van ervaren gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van 4-PO-DET, is het belangrijk om je goed te informeren over de dosering, effecten en bijwerkingen. Raadpleeg altijd een professional voordat je besluit om deze stof te gebruiken en wees voorzichtig bij het experimenteren met nieuwe stoffen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto