Your Cart

Wat is 4,4′-DMAR (Serotoni)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

4,4′-DMAR, ook bekend als Serotoni, is een designerdrug die vaak wordt gebruikt als een alternatief voor MDMA (ecstasy). Het is een zeer potent serotonine-agonist en heeft psychoactieve effecten. Ondanks het feit dat het geen gereguleerde stof is, is het gebruik ervan zeer gevaarlijk en kan het leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. In dit artikel gaan we dieper in op wat 4,4′-DMAR (Serotoni) precies is, hoe het werkt, hoe het wordt gebruikt, welke effecten het heeft en welke bijwerkingen het kan veroorzaken.

Wat is 4,4′-DMAR (Serotoni)?

4,4′-DMAR, ofwel Serotoni, is een synthetische stof die behoort tot de amfetamine-achtige stoffen. Het is een potent serotonine-agonist en werkt door het verhogen van de serotonine-niveaus in de hersenen. Het heeft een vergelijkbare werking als MDMA, maar is veel sterker en potent.

Duur en dosering:

De duur en dosering van 4,4′-DMAR (Serotoni) kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het lichaamsgewicht, de tolerantie en de manier waarop het wordt gebruikt. Over het algemeen begint het effect van 4,4′-DMAR (Serotoni) binnen 20-30 minuten na inname en duurt het ongeveer 6-8 uur. De aanbevolen dosering varieert van 25 tot 100 milligram, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit een zeer potent middel is en dat het gebruik ervan zeer gevaarlijk kan zijn.

Effecten:

De effecten van 4,4′-DMAR (Serotoni) zijn vergelijkbaar met die van MDMA, maar zijn veel sterker en intenser. Gebruikers ervaren vaak een gevoel van euforie, empathie en verbondenheid met anderen. Het kan ook leiden tot verhoogde energie, verhoogde hartslag, verhoogde lichaamstemperatuur, verhoogde bloeddruk en hallucinaties. Langdurig gebruik kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals nierschade, hersenbeschadiging en hartfalen.

Bijwerkingen:

Het gebruik van 4,4′-DMAR (Serotoni) kan leiden tot verschillende bijwerkingen, waaronder angst, depressie, paranoia, slapeloosheid, hallucinaties, misselijkheid, braken, diarree, hartkloppingen, hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, nierschade en hersenbeschadiging. Het is belangrijk om te onthouden dat deze bij

werkingen niet alleen zeer ernstig kunnen zijn, maar ook langdurige gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid.

Veelgestelde vragen:

  1. Is 4,4′-DMAR (Serotoni) legaal?

Op dit moment is 4,4′-DMAR (Serotoni) geen gereguleerde stof en daarom niet illegaal. Echter, het gebruik ervan is zeer gevaarlijk en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

  1. Hoe wordt 4,4′-DMAR (Serotoni) gebruikt?

4,4′-DMAR (Serotoni) kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het inslikken van een pil, het roken van een kristal of het snuiven van poeder. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van deze stof zeer gevaarlijk is en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

  1. Wat zijn de gevaren van het gebruik van 4,4′-DMAR (Serotoni)?

Het gebruik van 4,4′-DMAR (Serotoni) kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals nierschade, hersenbeschadiging en hartfalen. Het is een zeer potent middel en het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik ervan zeer gevaarlijk kan zijn.

Conclusie:

4,4′-DMAR (Serotoni) is een zeer potent serotonine-agonist en heeft psychoactieve effecten. Het wordt vaak gebruikt als een alternatief voor MDMA, maar is veel sterker en potent. Het gebruik ervan is zeer gevaarlijk en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze stof niet gereguleerd is en daarom niet illegaal is, maar het gebruik ervan wordt ten zeerste afgeraden vanwege de risico’s die het met zich meebrengt. Als je vragen hebt over 4,4′-DMAR (Serotoni), neem dan contact op met een professionele hulpverlener.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto