Your Cart

Wat is 5-MeO-MALT? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

5-MeO-MALT is een synthetische stof die tot de familie van de tryptamines behoort. Het is een van de vele designer drugs die de afgelopen jaren populair zijn geworden onder recreatieve druggebruikers. Net als bij andere designer drugs is er weinig bekend over de effecten en bijwerkingen van 5-MeO-MALT. In dit artikel zullen we kijken naar de belangrijkste aspecten van deze stof, waaronder de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur:

De duur van 5-MeO-MALT kan variëren afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen duurt het effect van deze stof tussen de 2 en 6 uur. Het duurt meestal 20-30 minuten voordat de effecten beginnen op te komen. Na ongeveer 1-2 uur bereiken de effecten hun hoogtepunt en blijven ze gedurende een aantal uur op dit niveau voordat ze geleidelijk afnemen.

Dosering:

De dosering van 5-MeO-MALT is moeilijk vast te stellen, omdat er weinig onderzoek naar is gedaan. Bovendien is de sterkte van de stof afhankelijk van de zuiverheid van het product en de manier waarop het wordt ingenomen. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van 5-MeO-MALT vanwege het gebrek aan onderzoek naar de effecten en bijwerkingen. Gebruikers wordt geadviseerd om te beginnen met een lage dosis en geleidelijk op te bouwen tot het gewenste niveau.

Effecten:

De effecten van 5-MeO-MALT kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. De meest voorkomende effecten zijn:

 • Veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte
 • Verhoogde gevoeligheid voor licht en geluid
 • Veranderingen in de emotionele toestand, zoals een verhoogd gevoel van welzijn of angst
 • Hallucinaties en visuele vervormingen
 • Veranderde gedachtenpatronen en bewustzijnstoestanden

Bijwerkingen:

Er is weinig bekend over de bijwerkingen van 5-MeO-MALT, maar het is bekend dat het een aantal nadelige effecten kan hebben, waaronder:

 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Veranderingen in de eetlust
 • Angst en paniek

Het is ook belangrijk om te weten dat 5-MeO-MALT, net als andere designer drugs, zeer verslavend kan zijn en tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden bij langdurig gebruik.

FAQs:

 1. Is 5-MeO-MALT legaal?

Ja, 5-MeO-MALT valt onder de Opiumwet en is daarom illegaal in Nederland.

 1. Kan ik 5-MeO-MALT combineren met andere drugs of medicijnen?

Het wordt sterk afgeraden om 5-MeO-MALT te combineren met andere drugs of medicijnen vanwege het gebrek aan onderzoek naar de interacties tussen deze stoffen. Dit kan leiden tot onvoorspelbare en gevaarlijke effecten en bijwerkingen.

 1. Hoe kan ik het risico op bijwerkingen verminderen?

Het is belangrijk om 5-MeO-MALT alleen in een veilige en vertrouwde omgeving te gebruiken en om een betrouwbare bron te vinden voor de aankoop van deze stof. Begin met een lage dosis en neem de tijd om de effecten te observeren voordat je besluit om de dosis te verhogen. Zorg er ook voor dat je voldoende gehydrateerd blijft en rustig blijft tijdens het gebruik van deze stof.

Conclusie:

5-MeO-MALT is een synthetische stof die tot de tryptamine-familie behoort en populair is geworden onder recreatieve druggebruikers. Er is weinig bekend over de effecten en bijwerkingen van deze stof vanwege het gebrek aan onderzoek. Gebruikers wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze stof en om alleen te gebruiken in een veilige en vertrouwde omgeving. Het is ook belangrijk om te onthouden dat 5-MeO-MALT illegaal is in Nederland en het gebruik ervan tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden. Raadpleeg altijd een arts voordat u nieuwe stoffen gebruikt en wees verantwoordelijk bij het gebruik van alle soorten drugs.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto