Your Cart

Wat is 5,6-MDO-DMT? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

5,6-MDO-DMT is een psychedelische stof die behoort tot de tryptamine-familie. Het staat bekend om zijn intense en krachtige effecten op de geest en wordt soms gebruikt voor recreatieve doeleinden of voor spirituele doeleinden. Er is echter nog veel onbekend over deze stof en er is weinig onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen ervan. In dit artikel gaan we dieper in op wat 5,6-MDO-DMT is, wat de duur en dosering is, wat de effecten en bijwerkingen zijn en hoe je het veilig kunt gebruiken.

Wat is 5,6-MDO-DMT?

5,6-MDO-DMT is een psychedelische stof die behoort tot de tryptamine-familie. Het is een derivaat van DMT en heeft vergelijkbare effecten als deze stof. 5,6-MDO-DMT wordt soms ook wel “Methylisopropyltryptamine” genoemd. Het wordt meestal verkocht als poeder of kristallen en kan worden gerookt, gesnoven of oraal ingenomen.

Duur en dosering van 5,6-MDO-DMT

De duur van 5,6-MDO-DMT kan variëren afhankelijk van de manier waarop het wordt ingenomen. Wanneer het oraal wordt ingenomen, duurt het meestal tussen de 4 en 6 uur voordat de effecten afnemen. Als het gerookt of gesnoven wordt, zijn de effecten meestal korter en duren ze ongeveer 1-2 uur.

De dosering van 5,6-MDO-DMT is niet goed bekend en kan variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid en tolerantie. Het wordt aanbevolen om met een lage dosis te beginnen en de dosis geleidelijk te verhogen totdat de gewenste effecten worden bereikt. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van 5,6-MDO-DMT potentieel gevaarlijk kan zijn en dat het altijd belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze stof.

Effecten van 5,6-MDO-DMT

De effecten van 5,6-MDO-DMT kunnen sterk variëren afhankelijk van de dosis en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen kan 5,6-MDO-DMT intense visuele en auditieve hallucinaties veroorzaken, evenals een verandering in de perceptie van tijd en ruimte. Gebruikers kunnen ook een gevoel van verbondenheid met de wereld ervaren en een diepere betekenis vinden in de ervaring.

Bijwerkingen van 5,6-MDO-DMT

Net als bij andere psychedelische stoffen kan 5,6-MDO-DMT ook bijwerkingen hebben. Enkele van de bijwerkingen zijn onder andere:

 1. Misselijkheid en braken: dit kan vooral optreden wanneer 5,6-MDO-DMT oraal wordt ingenomen.
 2. Angst en paranoia: sommige gebruikers kunnen tijdens de ervaring gevoelens van angst en paranoia ervaren.
 3. Verhoogde hartslag en bloeddruk: 5,6-MDO-DMT kan een verhoogde hartslag en bloeddruk veroorzaken, wat gevaarlijk kan zijn voor mensen met hart- en vaatziekten.
 4. Psychotische episodes: in zeldzame gevallen kan het gebruik van 5,6-MDO-DMT leiden tot psychotische episodes.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze bijwerkingen niet bij alle gebruikers voorkomen en dat de ernst ervan kan variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid en de dosis.

Hoe gebruik je 5,6-MDO-DMT veilig?

Het gebruik van 5,6-MDO-DMT kan potentieel gevaarlijk zijn en het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Hier zijn enkele tips voor het veilig gebruiken van 5,6-MDO-DMT:

 1. Begin met een lage dosis: begin met een lage dosis en verhoog de dosis geleidelijk totdat je de gewenste effecten bereikt.
 2. Gebruik het alleen in een veilige omgeving: zorg ervoor dat je 5,6-MDO-DMT alleen gebruikt in een veilige en comfortabele omgeving.
 3. Zorg voor een tripsitter: zorg ervoor dat er altijd iemand in de buurt is om je te helpen als dat nodig is.
 4. Vermijd het mengen met andere stoffen: 5,6-MDO-DMT mag niet worden gemengd met andere stoffen, waaronder alcohol en andere drugs.
 5. Neem geen deel aan gevaarlijke activiteiten: tijdens het gebruik van 5,6-MDO-DMT moet je geen deel nemen aan gevaarlijke activiteiten, zoals autorijden.

Veelgestelde vragen over 5,6-MDO-DMT

 1. Is 5,6-MDO-DMT legaal?

5,6-MDO-DMT is in de meeste landen illegaal. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale wetgeving voordat je deze stof gebruikt.

 1. Kan ik 5,6-MDO-DMT gebruiken als ik zwanger ben?

Het is niet bekend hoe 5,6-MDO-DMT zwangerschap beïnvloedt. Het wordt aanbevolen om het niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 1. Kan ik 5,6-MDO-DMT gebruiken als ik medicijnen gebruik?

Het wordt afgeraden om 5,6-MDO-DMT te gebruiken als je medicijnen gebruikt. Het kan gevaarlijke interacties veroorzaken met andere medicijnen.

Conclusie

5,6-MDO-DMT is een krachtige en potentieel gevaarlijke psychedelische stof. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de dosering, de effecten en de bijwerkingen voordat je deze stof gebruikt. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van 5,6-MDO-DMT en ervoor te zorgen dat je altijd in een veilige omgeving bent. Als je besluit om 5,6-MDO-DMT te gebruiken, zorg er dan voor dat je de stof van een betrouwbare bron krijgt en dat je het alleen gebruikt onder begeleiding van een ervaren tripsitter.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over 5,6-MDO-DMT en dat je nu beter geïnformeerd bent over de effecten en bijwerkingen ervan. Onthoud altijd dat het gebruik van psychedelische stoffen potentieel gevaarlijk kan zijn en dat je altijd voorzichtig moet zijn bij het gebruik ervan. Raadpleeg indien nodig een arts of een professional voordat je 5,6-MDO-DMT gebruikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto