Wat is 9 strepen in coke?

Wat is 9 strepen?

9 strepen betekent dat de coke voor 90% uit zuivere coke bestaat en voor 10% uit versnijdingsmiddel om op 100% te komen of het zijn process middellen. Dit is dus nog steeds erg zuiver. De maximale zuiverheid van coke ligt rond de 89%. Om er zeker van te zijn hoe zuiver jouw coke is, kun je het laten testen bij een testpunt. De risico’s van het snuiven van zuivere coke zitten hem vooral in overdoseren. Je kunt een bloedneus krijgen, maar die kun je ook krijgen van minder pure coke. “Snuifcoke is over het algemeen wit tot witgelig van kleur en in poedervorm. Het hangt er een beetje vanaf hoe het vermengd is met andere middelen. Het poeder kan soms een beetje kleverig en vochtig zijn, maar meestal is het vrij droog.

Hoe weet ik of het 9 strepen is?

Het is lastig om te bepalen of coke 9 streep is zonder het te testen. Het beste is om het te laten testen bij een testpunt. Hier kun je laten testen hoe zuiver je coke is.

Is 9 strepen puur en is het gevaarlijk om het te snuiven omdat je neus bloeden kan?

9 strepen coke maar het is niet per definitie gevaarlijk om het te snuiven. Een bloedneus kan optreden, maar dit kan ook gebeuren bij minder pure coke. De risico’s van het snuiven van zuiverdere coke zitten vooral in het overdoseren.

Hoe kan ik snuif-coke en crack uit elkaar halen?

Snuif-coke is meestal wit tot witgelig van kleur en in poedervorm. Het kan soms een beetje kleverig en vochtig zijn, maar meestal is het vrij droog. Crack daarentegen is hard en brokkelig en heeft meestal een gelige kleur. Het kan worden gerookt en wordt niet gesnoven. Het is belangrijk om te weten welke substantie je koopt om de risico’s op verkeerd gebruik te vermijden.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛