Your Cart

Wat is AB-FUBINACA? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

AB-FUBINACA is een synthetische cannabinoïde die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 2009. Sindsdien is het populair geworden onder recreatieve drugsgebruikers vanwege de psychoactieve effecten. Net als andere synthetische cannabinoïden is AB-FUBINACA geen natuurlijke stof die in de cannabisplant voorkomt. In plaats daarvan is het een in het laboratorium gecreëerde verbinding die is ontworpen om de effecten van THC na te bootsen, de belangrijkste psychoactieve stof die in cannabis wordt aangetroffen.

In dit artikel zullen we AB-FUBINACA in meer detail onderzoeken, inclusief de dosering, duur, effecten en bijwerkingen.

Dosering:

De dosering van AB-FUBINACA kan sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tolerantie van de gebruiker, de wijze van inname en de zuiverheid van de verbinding. Het is echter belangrijk op te merken dat zelfs kleine hoeveelheden AB-FUBINACA krachtige psychoactieve effecten kunnen hebben.

De aanbevolen startdosering van AB-FUBINACA is ongeveer 1-2 mg, waarbij ervaren gebruikers doorgaans doses tot 5 mg gebruiken. Het is echter belangrijk om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen om bijwerkingen te voorkomen.

Duur:

De duur van de effecten van AB-FUBINACA kan ook variëren, afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de dosering, de wijze van inname en het metabolisme van de gebruiker. Gemiddeld kunnen de effecten van AB-FUBINACA enkele uren aanhouden, met piekeffecten die ongeveer 30-60 minuten na inname optreden.

Effecten:

De effecten van AB-FUBINACA zijn vergelijkbaar met die van andere synthetische cannabinoïden en kunnen gevoelens van euforie, ontspanning en veranderde perceptie omvatten. De effecten kunnen echter ook onvoorspelbaar zijn en kunnen angst, paranoia en hallucinaties omvatten.

Andere effecten van AB-FUBINACA kunnen zijn:

 • Verhoogde hartslag
 • Droge mond
 • rode ogen
 • Verminderde coördinatie
 • Misselijkheid en overgeven
 • Geheugenstoornis

Bijwerkingen:

Net als andere synthetische cannabinoïden kan AB-FUBINACA een aantal mogelijke bijwerkingen hebben, waarvan sommige ernstig of zelfs levensbedreigend kunnen zijn. Deze kunnen zijn:

 • Acuut nierletsel
 • Ademhalingsfalen
 • Hartstilstand
 • Aanvallen
 • Psychose
 • Angst en paniekaanvallen
 • Depressie
 • Suïcidale gedachten

Het is belangrijk op te merken dat de langetermijneffecten van AB-FUBINACA niet goed worden begrepen en dat er meer onderzoek nodig is om de potentiële risico’s volledig te begrijpen.

Veelgestelde vragen:

Vraag: Is AB-FUBINACA legaal?
A: AB-FUBINACA is in veel landen illegaal, waaronder de Verenigde Staten, waar het is geclassificeerd als een Schedule I-gereguleerde stof.

Vraag: Kan AB-FUBINACA worden gedetecteerd in drugstests?
A: Ja, AB-FUBINACA kan worden gedetecteerd in urine- en bloedtesten.

Vraag: Is het veilig om AB-FUBINACA te gebruiken?
A: Nee, AB-FUBINACA is niet veilig en kan ernstige bijwerkingen hebben.

Conclusie:

AB-FUBINACA is een synthetische cannabinoïde die populair is geworden op de illegale drugsmarkt vanwege de krachtige psychoactieve effecten. Het gebruik ervan kan echter gepaard gaan met een aantal potentiële risico’s, waaronder ernstige bijwerkingen zoals ademhalingsinsufficiëntie en hartstilstand. Het is belangrijk om het gebruik van AB-FUBINACA en andere synthetische cannabinoïden te vermijden en om hulp te zoeken als jij of iemand die je kent worstelt met drugsverslaving.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto